Много дебилни последните постове. Такава немощ личи от подобни лумпенски действия. Тъпо, по-тъпо, най-тъпо.
Амиии, може би трябва малко ироничен хумор. Тъй и тъй хората са полудели. А пък сега като гледам август че може и да се е засилило.
Така ли е?
Аз ли го казах? - аз ли казах че ако преди палеха от едно сега палят от половин. Обаче нямам предвид нито чашка, нито копче. Образно сравнение, Та ако не е и към 1/4 вече.
Виж сега тука ти пише един от доайените на форумните пространства. Който още е в отпуска. Но това не е отпуска, защото пък не става въпрос за професия. Нито за работа.
Кажи ми Нанди, може да излезеш в отпуска, ако не работиш?
Виж сега, има неща които съм ги измислил лично аз, аз съм професор по разпознаване на тролове. Е разбира се, може и други да са ги измислили, но те не знаят, че аз съм измислил нещо, а аз не зная че те са измислили същото нещо.
Дори може да е било по едно и също време. Има една доста несериозна теория за това, че цивилизациите по цял свят са се развивали паралелно но без контакт едни със други. Всъщност има дори и книга. А теорията си има име, но не мога да се сетя какво беше то. Някой може ли? Разбира се тази теория не е нелепа, тя е повече атеистична. И почти всеки строг атеист, която я знае я поддържа. Ти поддържаш ли я?
Иначе има много и най-различни теорийки, правилца, догмички по които човек уж трябвало да разпознае кои е трол, дали е платен трол или е трол по призвание.
Е, аз съм измислил една теория по която е почти невъзможно да не разпознаеш кой е трол.
Тази теория няма име, но има няколко логически кръга.
Единият от тях е - последователно, едностранчиво и неотстъпно повтаряне на определена позиция.
Това разбира се не означава че някой е трол.
Но има още няколко кръга и ако се окаже, че всищки те се преплетат помежду се приплитат получаваш категоричен отговор дали някой е трол.
Ако дори само един от тях е извън композицията нямаш категоричен отговор.
Забравих да кажа, че
@етерИум все още не знае какво би могло да измести войната, както войната измести ковид. Но и не е попитал. И как да ти кажат нещо, след като не си попитал?