Здравейте,
Въпросът ми на пръв поглед изглежда много тъп, но как мога да публикувам в IG, през браузъра на лаптопа????????????? Търся вече 1 час и не намирам такава функция през браузъра-wtf...
Да, аз създадох акаунт за единия ми проект, все пак е добре да присъства в още една социална медия независимо колко е куца. Като цяло и фейсбук е куца медия за мен, но хората го харесват .Мисля, че не може по нормалният начин, а ти трябват някакви приложения. IG като цяло е саката социална мрежа - става само за телефон, има малко функции и пасва перфектно на хора с 2 мозъчни клетки като повечето кифли разбира се с милиони последователи. Но е модерна, все повече народ отива там и трябва да се правят пари от това.
Здравейте,
Въпросът ми на пръв поглед изглежда много тъп, но как мога да публикувам в IG, през браузъра на лаптопа????????????? Търся вече 1 час и не намирам такава функция през браузъра-wtf...
Тая Gram Multitool не ме кефи щото ми искат плащане през карта (а исках да платя директно пейпал)Момчетата горе писаха за Jarvee и Gram Multitool, аз лично ще ги пробвам и ще дам отзиви след около месец да речем
Gram Multitool иска да му разрешиш да изтегли пари от картата, ако нямаш налични такива в Paypal баланса. Аз съответно си го плащам, след което махам абонамента и след месец, ако реша да си го платя пак - пак минавам през тази процедура. Никога не са ми дърпали от картата, когато съм имал в Paypal.