Полимери Девня на Банев фалира!
Колкото до Кремиковци , нямаш думата защото си роден след 90 година ! Дори не си доближаваш информацията до истината за Кремиковци!
след срутването на стената на язовир Каховка от украйнците , от вчера са взете изключително сериозни превантивни мерки за преглед на всички язовирни стени в България .,... просто видяха какво може да се случи ако някоя стена пробие!
1 завод на мутра перяща пари фалирал... ОМГ - невиждано.
Я отвори гугъл мапс и виж колко завода има работещи в момента.
Каквато и да е чужденстранна компания работеща в българия единственото което оставя тук са заплатите на работниците ако имаше как щяха и тях да си внесът.
Това с рушветите не е запазена марка на България. Интересно защо се опитват да изнесът производството си извън техните държави като е толкова благодатен бизнес климата на запад
Точно образованите през соца са едни от най-успешните хора днес. Засъжаление преминават във възрастовата граница която налга да се търсят подходящи а такива липсват особено когато се отбележи нивото на образование сега и малоумните разсъждения...
Държавата е мафиотска защотосе потдържа умишлено да бъде такава. И не не от Русия.
Ако е толкова силно руското влияние защо ЕРП-тата не са руски? Мините? Транспорта?
Защо умишлено се унищожава БДЖ ползвано от 2/3 от българите?
Защо Топлофикация постоянно е пред фалит?
Защо над 3000 язовира изградени през соца в България и пряко сзързани с водоснабдяването тенденционо се неглижират и не се поддържат?
Искаш да плащаш 50 лв кубик вода понеже е европейско?
Всичко е въпрос на отворени пазари и конкурентоспособност, защото човешкият капитал при производството все още е най-ценен. Завод можеш да си направиш, суровина да си докараш, но нямаш ли хора, които да ти работят на конкурентоспособни цени не можеш да произведеш нищо над елементарни машинни елементи.
Рушвети има и в Германия, но както вчера един БГ репортер в DW каза в едно интервю "като ида в Бон в кметството не ми искат 10 евро, за да ми свършат тая работа". При нас рекетът и рушветите са издигнати в ценност. Митничар се става знаеш защо, катаджия също.
За времето си образованието не е било лошо с изключение на политическо-блоковите глупости, които са били принуждавани хората да учат и повтарят, въпреки че може да не са ги мислели.
Това не означава, че който има умствената възможност днес е съсипан от "бъгавото еврогейско образУвание".
Продукти на руzzката мафия в България:
- парите в куфарчета
- десетките спестовни каси, пирамиди и банки, завлекли парите на хората
- мутрите
- рестото от ДС, което пое контрола над контрабандните канали и ги преразпредели на горните "силни момчета" срещу съответния немалък процент
- слабото МВР
- корумпирани магистрати
- фалиралите непреструктурирани предприятия, като вината беше прехвърлена на "приватизацията"
- фалита на държавата и банките
- царя
- тиквата
- дпс
- всякакви форми на възрожденци - вмро, гатаки, вгъзраждани
... да продължавам ли?
Единствено не съм сигурен разграбването на армията на кой се дължи, но там съм по-скоро склонен да мисля, че е комбинация от кражби от мафията и последващия интерес след това на ЕС и НАТО да редуцира до нормални възможностите й, за да се предодврати възможността за военен преврат от страна на руzzко-настроени елементи в нея преди интеграцията на страната в двата блока.