Реално погледнато, неолибизма донякъде съвпада с неолиберализма. И двете системи са прецакани, по мое мнение.Да, обърка ги - не знам какъв неолиберализъм те гони, когато всичко е държавно регулирано до най-малкия детайл.
Провери си термините и утре ще пишем пак
Тестовете за бременност са къде по-забавни. Особено ако още не си готов да ставаш родителСтигнах до 4ти въпрос и му ударих х-а .... скучна работа.
нз дали са забавни , но поне са по бързи. Това да стигнеш до 70ти въпрос си е мазохизъм....Тестовете за бременност са къде по-забавни. Особено ако още не си готов да ставаш родител
Аз не знам ти точно защо се хвана да го правиш, като си знаеш много добре политическата ориентация - див тиквовист.нз дали са забавни , но поне са по бързи. Това да стигнеш до 70ти въпрос си е мазохизъм....
По голямата част от България , явно е на моето мнение.... колко избори спечели вече ?Аз не знам ти точно защо се хвана да го правиш, като си знаеш много добре политическата ориентация - див тиквовист.
По голямата част от България , явно е на моето мнение.... колко избори спечели вече ?
По-добре това, отколкото Цецка без дрехи.Радев без чорапи
Аз просто казах резултата си , ти веднага почваш да говориш за Герб и Бойко. Мен това не ми е единствената тема на разговор в тоя форум , а ти си като обсебена Гледаш ли му голата снимка от тенис корта или по ти харесва Радев без чорапи ?
Я вкарай пак песничката за КТБ или след разсекретяването на стенограмите вече не е актуална?По голямата част от България , явно е на моето мнение.... колко избори спечели вече ?
На следващите избори като победи пак Герб и Бойко е премиер за 4ти път ще режем ли вените То си е вече гавра с труп - няма конкуренцияЯ вкарай пак песничката за КТБ или след разсекретяването на стенограмите вече не е актуална?
Ама колко удобно избягваш болните теми само.На следващите избори като победи пак Герб и Бойко е премиер за 4ти път ще режем ли вените То си е вече гавра с труп - няма конкуренция
Бързо забравяш БСП и ДПС.....Ама колко удобно избягваш болните теми само.
Вените няма да си режа със сигурност, защото не ми дреме за никоя партия. Но за последните 25 години по-крадлива и феодална власт от тази не съм виждал.