TheCrazyBastard
Well-Known Member
Вързах го и без хард наистина, тия дни ще си поръчам един WD пърпъл. Едната камера смени някакси вътрешното си IP и ми отне известно време да разбера как точно да я синхронизирам на Live чрез настолния софт, мобилния софт и приложението, както и навън /публично/ - създаде конфликт и т.н., но общо взето софтуера е интуитивен и лесно се работи с него. По-скоро е въпрос на правилна настройка на рутера. Двете вървят всъщност ръка за ръка, ако мога така да се изразя.Със сигурност ще ти свърши работа. Единствено не скролирах нагоре за да видя колко мегапиксела са ти камерите, но предполагам преди да го купиш си прочел, че този NVR поддържа резолюция на запис до 2 MPx (1080p) и визуализация: до 4x720p/2x1080p камери.
Конкретно на въпроса ти. Да ще можеш да настроиш и да гледаш камерите и без HDD. Единствено няма да имаш записи
Най-хубавото в случая е, че се оттървах от настолното тежко приложение и чрез браузъра достъпва абсолютно същото, но със синхронизирани камери накуп. Така свалих натоварването на процесора си и мога да свърша паралелно и нещо друго. Натоварих да гледам на ТВ с hd качество, приложение чрез телефон и браузър - добре се държи, но пак вероятно е въпрос на настройка пък на всяка камера по отделно - задал съм им оптималното решение за битрейт спрямо резолюция чрез проби. Това за две безжични камери в отделни помещения, наблюдавани от трето и чрез отдалечен достъп си е добро постижение - знания, които всички вие включили се в темата ми дадохте, за което отново ви благодаря
Темата е отключена и за всички нови потребители, както и ще я повдигам при проявени проблеми оттук нататък...