Той на татко няма нужда да се прави те хората които си продължават са си явно такива (и винаги са били и евентуално винаги ще бъдат). Вече те какви примери дават на техните семейства си е друг въпрос, но това са други теми които не ни засягат. @Blinky има по-голям проблем с ботовете тук, отколкото с двама/трима човека, които "каруцарстват"Имам въпрос към @Blinky , та какво смята да прави с хората които обиждат и нагрубяват тук във форума, да не избровяма имена?
Чак пък да ги хваля. И мен са ме нагрубявали, правят го и сега, просто хората вече са си изградили мнение, и ако са овце ще вземат в предвид кой какво казва за другия, ако вярват на собствените си сетива, ще игнорират казаното/написаното. Не му отдавайте такава важност, в интернет всеки един ник може да крие човек, който не е сигурен в себе си и намира отдушник, изливайки грубости към други. Не е лично, приемаме, че е нещо нормално. Според мен няма да е лошо да се свикне с таза мисъл.Не знам дали има смисъл, груби, ароганти, който взимат работата на другите, а ти ги хвалиш. @Blinky
За съжаление, така се получава, чрез грубост и арогантност печелят на твои гръб и чрез обиди, караики хората да се обръщат към тях не към еди кого си.
Сашке, опитвам се да се въздържам от диалози с теб, но твоето поведение вече минава границите на нормалното. От ден първи тук, само мрънкаш и търсиш вината за неуспехите си в хората, които успяват. Я погледни дали причината не се крие в теб самата!Не знам дали има смисъл, груби, ароганти, който взимат работата на другите, а ти ги хвалиш. @Blinky
За съжаление, така се получава, чрез грубост и арогантност печелят на твои гръб и чрез обиди, караики хората да се обръщат към тях не към еди кого си.
Стигнала си дъното, но разбира се, че можеш още. Обади се като стигнеш до ядрото на земното кълбо.Стигнала съм до тук значи мога и още.
@biaaroМи не, прост анализ на информация. Това тук не включва всички потребители, тъй като не всички са ги писали тези думи - https://drive.google.com/open?id=1OvSrD2cIB0CFtxmIC3e-a5UgjztbHvBW
Бтв имам и позитивен spreadsheet, но за него още няма отворена тема във форума
и думите които са в "лошия речник" са:
PS: явно не съм скрейпнал всички теми и съобщения, но голяма част от тях
Ето и списъка с потребителите използващи най-често думите:
с отношение към общия брой коментари: https://drive.google.com/open?id=1NzEShlL0ODkSu61lqAFeWfkdu41IN9IF
Респект към @Blinky и останалите в топа.
PS: Топа този път го направих по честота на използването на думите, като който иска може да избере и относителността за сортиране.