Затрудняваш ме да... моля ти се сприРядко са такива, ама явно пак те затруднявам.
Затрудняваш ме да... моля ти се спри
... само 'дето нямам хубав речник от позитивни и негативни думи. Нанди може да ми помогне тук, ако излезе от релсите на нейната главна цел да дефинира моята личност и какъв съм бил аз
Хем да спра, хем да ти помагам... Та аз толкова много ти помогнах досега, а ти едно "мерси" не каза.
Твоята личност не е трудно да се дефинира, затова няма как да бъде цел.
Колкото до речника - ми ще се повторя, ама само с думи не става. Трябва да вземеш предвид контекста, в който е казана думата, емоцията, която стои зад цялото изречение... Всичко това налага да прочетеш не само цялото мнение, а целия диалог, цялата тема. Ти пускаш бота да препика дърветата и викаш Еврика! - тцъ, не става.
Ох, направете друга тема, че вече нямам какво да кажа по тая.
... Щото в останалата част на форума е вахти скуката - дропшипинг бългериан стайл, как да оспамим фейсбук, и т.н.
Пламко, бягай да правиш сайтове за 200 лева
Списъка е леко outdated и обхваща към 40-50% от форума, актуалния е при мен и понеже много ме "нахраниха" заради него, реших да не пускам новата версия тук, че ще вземат да дойдат у нас да ми викатЯко мен ме няма в негативния списък.
Благодаря, на колегата за това което е направил.
Що не си пуснеш топки - ще ти отиват, щом си момченце?Списъка е леко outdated и обхваща към 40-50% от форума, актуалния е при мен и понеже много ме "нахраниха" заради него, реших да не пускам новата версия тук, че ще вземат да дойдат у нас да ми викат
Що не си пуснеш топки - ще ти отиват, щом си момченце?
Стига си ревал. Тука е така. Ако искаш да оцелееш, спри да се държиш като изнежена госпожица.
п.с. Дай актуалния списък. Няма да те бия - обещавам.
Тцъ- това внушение се опитваш да го пробутваш от самото начало, и току виж, някой по-тъп вземе да се върже. Никой не е вземал анализаческите ти напъни насериозно, за да се обиди. Забавляваме се.По-рано в темата други бяха изнежените и обидените
Тцъ- това внушение се опитваш да го пробутваш от самото начало, и току виж, някой по-тъп вземе да се върже. Никой не е вземал анализаческите ти напъни насериозно, за да се обиди. Забавляваме се.
Доколкото е имало несъгласие, то е било с методите ти. Ми, не можеш да наричаш уважавани хора като Вискяр "утайка" и "каруцар", понеже казал "идиот" няколко пъти. Смешно е.
Ако продължаваш с инсинуацията, че някой се е обидил, ще поискам да покажеш доказателства - цитат на коментара му е ок.
Сега по темата - дай номер на сметка, да ги пускам тия 50 лв.
Това е добра идея. Може да наскрейпиш всички споменати в темата и да изкараме в някакъв моментен за този период списък. Да не се търси в темата. Може ли да се измисли кво такова. Ще спасиш много души.По-интересно да беше скрейпнал от темата за черния списък, да видим там как ще стане и как ще ги филтрираш
Това е добра идея. Може да наскрейпиш всички споменати в темата и да изкараме в някакъв моментен за този период списък. Да не се търси в темата. Може ли да се измисли кво такова. Ще спасиш много души.