katsar0v
Active Member
Най-нормалното нещо на света е, като влезеш в дадено комюнити, да се опиташ да "разчетеш" образите в него. Да го правиш машинно обаче, и то на база идиотски зададени параметри, е неефективно. Машината не може да измести напълно човека. Напъваш мозъка си погрешно. Вместо да създаваш алгоритми, използвай умствения си капацитет, за да анализираш сам кой има тежест във форума, кой е полезен, и кой не. Хората, използвали някакви квалификации като "идиот", "тъпанар" и "да еба" в голямата си част са едни от най-успешните онлайн предприемачи и едни от най-полезните за форума.
Чети темите и анализирай! Докато оставяш преценката на машина, ще получаваш и машинни резултати, тоест недоклатени такива. Не изключвай човешкия фактор, когато се касае за човеци.
Ще те разочаровам, машината измести човека на толкова много позиции, че едва ли ще го приемеш за нещо позитивно с това ограничено мислене. Добре, че написа "напълно", та да не е толкова недоклатено мнението ти
Дали са идиотски параметрите - за теб може би да, щото резултата не те кефи и търсиш някъде да насочиш вината - дали ще съм аз, дали ще са параметрите дали ще е самата машина (която прави това което и бива казано), е все едно. Достоверността на анализа също е субективна и никой не е казал, че тоя анализ цели конкретен рейтинг. Това са два списъка с хора казали най-често гореизброените думи, което показва класация може би интересна за доста хора тук, макар, че първоначалната идея беше анализа да си е за мен и евентуално за собствениците на форума.
Та какво става с човека с ваучера?