Blinky
Owner
И аз я дразня, ама на мен си ми сипва. Няма какво да и се сърдиш, някой трябва да има смелост и такива действия да предприема.Радвам се, че те дразня
А още не е петък.Взе да става интересно
И аз я дразня, ама на мен си ми сипва. Няма какво да и се сърдиш, някой трябва да има смелост и такива действия да предприема.Радвам се, че те дразня
А още не е петък.Взе да става интересно
Е тя нека си сипва, щом и доставя душевни оргазмиИ аз я дразня, ама на мен си ми сипва. Няма какво да и се сърдиш, някой трябва да има смелост и такива действия да предприема.
А още не е петък.
Виж примерно понеже вкарваш разни термини като NLP, някой спомена ML , etc, - вземи направи истински анализ с ML на мненията и например създай бот, който да публикува мнения на база позитивен бот/ негативен. И виж какво ще излезе. В редит има дори цели субредити, които са само robots talking с ML. Но дотогава това, което си направил е просто скрейп data без никакъв смисъл.
Скрейпването продължава...
Пламко, бягай да правиш сайтове за 200 леваТо сама по себе си идеята е супер, но нали трябва да се хейтва всичко...Иначе е ясно, тази класация е:
1. SKY
2. Noke
3. Всички останали.
Ако не те е нарекъл поне веднъж "пу*ка" или "ку*ва" не ни го хвали. Мястото му не е в тази тема. Очевидно и "мерси" не е казал.Добавям @Anani към предишните посочени. Вършиш му работата, възстанових му каквото искаше, той пак обижда.
Ако не те е нарекъл поне веднъж "пу*ка" или "ку*ва" не ни го хвали. Мястото му не е в тази тема. Очевидно и "мерси" не е казал.
Със звездичките влезнАх ли в черния списък?Е ся със звездички бягаш от анал-иза ми, недей така
Има логика. "Идиот" си е къде по-обидно от "говедо". Колкото до топа - не, МЕРСИ. 15!!!нЕма 50 лева и те вкарвам в топа
Ако казваше поне "мерси" от време на време...Много хубава статистика ама никакъв ме няма в нея, а се имах за такъв ярък форумен мембър.
Ако поне отвреме-навреме получавах по някой и друг комплимент, можеше да понатрупам активи по тоя параграф, ама...Ако казваше поне "мерси" от време на време...
Мислех, че си само рафинирано високомерен, а ти си бил и суетен... Нямаш място в белия списък. Ориентирай се към каруцарско псуване.Ако поне отвреме-навреме получавах по някой и друг комплимент, можеше да понатрупам активи по тоя параграф, ама...