Slavchev
Well-Known Member
Славчев, аз на тебе още ти дължа една запалка, само се криеш![]()
Другия месец може да дойда до София, ама не ми трябва запалка, ще почерпиш друго

Славчев, аз на тебе още ти дължа една запалка, само се криеш![]()
Ти нямаш сърце....Тази тема не знам как се превърна в това, което е сега. Но нека спрем за момент. изгенерира адски много репорти.![]()
Тази тема не знам как се превърна в това, което е сега. Но нека спрем за момент. изгенерира адски много репорти.![]()
А ти за чия правда точно се бориш, че не разбрах?
Има над 20 репорта през уикенда за нея....сори, но и не ми изглежда да отива към нещо, което да се вирее до пари от интернет, как да изкарам пари чрез сайт от....не знам как ги виждаш нещата, но си има сериозна част и такава....а като гледам темата е с петъчен привкус.И по някаква "случайност" е стартирана тогава. А и четейки, ти влизаш силно с малко спам....а от казуса нещата не ми изглеждат много ок, за да се води супер light тема. Нещо не е ОК в цялата ситуация и определено като админ казвам, че това няма място до сериозните теми. А кой ми е авер и кой не, това няма значение. Темата от може би 3-4 страница не в по правилата. А автора, ако реши, видях в преден негов пост, ще я заключа.
![]()
Ако се почувстваш като ощипана мома, можеш да се оплачеш за сексуално насилиеАбе тая екстра за репортите аз не съм я ползвал, то какво се пише там, демек някакви оплаквания ли е![]()
Ако се почувстваш като ощипана мома, можеш да се оплачеш за сексуално насилие![]()
Никой не съм насилвал. Той сам си предложи гъза...Ако се почувстваш като ощипана мома, можеш да се оплачеш за сексуално насилие![]()
Никой не съм насилвал. Той сам си предложи гъза...
Бъркаш, репортите са с/у мен, а не от менТой цялата даавера с оплакванията май я прави небесната лисица, като невиждал форумските екстри, пълен лигоч излезна...
Е ти още малко ще кажеш, че Блинки ги прави тези гъзарийки, ама то няма толкова акълБъркаш, репортите са с/у мен, а не от мен![]()
Забелязвам, че уж много хора се притеснясат, че съм мафиот, а повече от половината членове са без снимки.
Сложили некви картинки.
Хмм, май пълно с мошенници тук, а !?