Това е брутално. Представям си го на телефон и да бързаш.
ПредложениеКолко
Два. Не искам, предложих. Но в общи линии е така, грубо казано.Тоест, искаш пари от Скай, за да купиш домейн
Ще му го дам единия, който ще му пасне. Мисля, че не подозира колко ще му пасне, той е измислен за него. Другия WOW-то му предлагам или да го препродаде, или да го купи и после каквото иска да прави с него.който след това ще му го продадеш?
Никога.Замислял ли си се, че може да го регистрираш преди това, и да го продадеш пак?
Има хора, които не търсят под вола теле. Не всеки има задни мисли. И така.Скай нали имаше към 30-тина .бг домейна - направо да се уговорите с него за някакъв комисион, и да ги разпродадеш , щом ги чаткаш нещата, а и няма да ги има тея куци схеми дето предлагаш.
Не, просто предлагам информацията. И му предложих 1+1, с някакъв пробен вариант, ако не му хареса да си получи нещо обратно. Думата я определям 10+Значи домейни би купил само тогава, когато ти дадът парите предварително? И ти го купиш, и го прехвърлиш на тяхно име след това? Ти да не си се напил с бояришник?
Един домейн е 60лв. - с тая инфлация тея пари се харчат за 2 дни или ден и не разбираш къде са отишли.
Дай ся да ти дам една идея.Два. Не искам, предложих. Но в общи линии е така, грубо казано.
Ще му го дам единия, който ще му пасне. Мисля, че не подозира колко ще му пасне, той е измислен за него. Другия WOW-то му предлагам или да го препродаде, или да го купи и после каквото иска да прави с него.
Никога.
Има хора, които не търсят под вола теле. Не всеки има задни мисли. И така.
Супер, може ли и аз да кажа нещо за домейните?Тази тема ме кара форума да ме кефи.
и 2 таблета трябва и ще станеС три настолни и три мобилни дали ще се получи?
Само един е...и 2 таблета трябва и ще стане
com, bg и eu, са най-удачни за България..com си остава .com, .net и .org