Bitka.com e регистриран преди 20г. нещо бъркате и двамата.Става въпрос за bitka.com , явно по късмет някой го е регистрирал, но не съм аз. @freelancer
Това момче е яко в филма.
Да ти покажа ли един "регистриран" през 1970-та? Ай стига вече, човека гепи и каза чао.Bitka.com e регистриран преди 20г. нещо бъркате и двамата.
Няма смисъл. Целия маниер на водене на разговора от страна на @Spyrax и замазката с twenty seventeen rebecca fitzgerald-smith даже ако не беше тъпо, щеше да е смешно. Една седмица увъртане и обхождане. На човека просто не му се дават никакви пари, имаше няколко дни и различни варианти и да е чист. И щеше да получи и други домейни, които си заслужават. С най-различни разширения. Домейна можех да го регна няколко пъти, оставих му възможност да си вземе, да даде нещо и после да се оправя с продажбите.
@pepo_999 сигурно ми е бесен, че не му показах някои от домейните, но просто @Spyrax единствено продължи да проявява интерес.
Отсега, нататък не смятам да споделям нищо конкретно с който и да било. Нито да правя драми, защото няма смисъл. Споделих какво стана защото ми стана тъпо от цялата работа. И това не е първия път на тарикатлъци.
Глупости на търкалета. Тва ще стане по-лошо с тия замазки.Това не е сайт от оня ден, това е лично портфолио на доста сериозен професионалист със стотици последователи и дълга история в туитър, сериозни брандове с които е работила дамата и чието лого не можеш да използваш току-така. В Wayback-machine този домейн има снапшоти от 2004-а, пак със същото име, на същата жена.
Не ви знам какво сте гледали, ама тоя домейн не е бил свободен. Съвсем си изплискал, а като те е шибнала толкова параноята вземи ги регистрирай тия супер ценни домейни.
Аз казах да се спре по темата, че смисъл няма. @Spyrax нито го обидих, просто споделих от моя гледна точка историята накратко, без да намесвам други случки. Могат да се кажат някои неща как някои хора правят схеми. Мога да си направя и реално проучване за случая. Датата и други данни за регистрация са май-най лесното.Всеки нормален човек може да види откога е регистриран този домейн и историята му.
Тази тема се изчерпа, както и онея с пиците, дрехите втора употреба и упражненията.
Време е да подхванеш нов бизнес.
То така започнах да правя, но за .бг домейните са много, се чудя кой по напред...Регистрирай и продавай, за такива уникални домейни (както ги описваш) все ще се намери клиент.
Стартирай бизнес с джанки, пласирай ги на дивата река и с капитала регистрирай всички твои ексклузив домейни.То така започнах да правя, но за .бг домейните са много, се чудя кой по напред...
Ебахти филмаджията. При мен филмите поне са истински.Стартирай бизнес с джанки, пласирай ги на дивата река и с капитала регистрирай всички твои ексклузив домейни.
Не мога да си позволявам регистрации на такива цени.Купувай!
Какви дрехи. Към таргет или общо. Звучен домейн ли ще ти хареса? .com или .бг? На търсачката ли ще се разчита да го намери и класира или не?Напиши горе-долу в кои сфери са - обща тематика, дрехи, електроника и т.н.
Примерно, на мен ми трябва домейн/бранд за дрехи в момента. Няма смисъл да си губим времето взаимно, ако е нещо различно.
Иначе, ако смяташ, че си добър разгледай тази тема(ако вече не си)
Нужда от съвет за домейн? - Питайте ме!
Баси, кой да предположи, че някой може да пусне такава услуга. :) Доста оригинално. По принцип си струва даже и да е платена - все пак домейнът е нещо, което ще се използва дългосрочно и може да помогне на един бизнес. Аз за себе си до сега не съм имал проблем с измислянето на домейни, но кой...www.predpriemach.com
60лв не можеш да си позволиш за супер невероятен домейн, от който може да изкараш маса пари?Не мога да си позволявам регистрации на такива цени.