Много пари .бг домейните. Миналата година регнах може би 10-на, не бг. и в момента са в 6-месечен срок мисля, освен ако някой не брой по 60 $ да си ги купи от провайдъра, а другите също още нищо не съм ги направил. Домейна наистина е хубав и може да се използва за какво ли не, пасва за всякакви видове дейности.Регистрирай и продавай после, за какво ти е ортак, само да ти гледа в канчето с идеи и възможности за бизнес.
Дай да ги видя на ЛС, ако има нещо което ще регистрирам ще ти платя и на теб.Много пари .бг домейните. Миналата година регнах може би 10-на, не бг. и в момента са в 6-месечен срок мисля, освен ако някой не брой по 60 $ да си ги купи от провайдъра, а другите също още нищо не съм ги направил. Домейна наистина е хубав и може да се използва за какво ли не, пасва за всякакви видове дейности.
И аз малко се очудих, не са уау уау, но са нормални домейни, които някои бих регнал.Момчето, като знаем какви са му инициативите и подхода към тях, цветно си представям и домейните
Плащаш с постна пица вероятно...Плащам на @Spyrax Да ми прави реклама във форума, не разбра ли?
Аха, виж как позна.Плащаш с постна пица вероятно...
Сега влизам. Как отдавна...Е, отдавна си във форума, няма изненади вече.
Кво значение има, поредния скам.Е кажи кой е този домейн, и без това вече е регистриран явно.
Бате вземи си пий хапчетата. Яко си в филма.Няма смисъл. Целия маниер на водене на разговора от страна на @Spyrax и замазката с twenty seventeen rebecca fitzgerald-smith даже ако не беше тъпо, щеше да е смешно. Една седмица увъртане и обхождане. На човека просто не му се дават никакви пари, имаше няколко дни и различни варианти и да е чист. И щеше да получи и други домейни, които си заслужават. С най-различни разширения. Домейна можех да го регна няколко пъти, оставих му възможност да си вземе, да даде нещо и после да се оправя с продажбите.
@pepo_999 сигурно ми е бесен, че не му показах някои от домейните, но просто @Spyrax единствено продължи да проявява интерес.
Отсега, нататък не смятам да споделям нищо конкретно с който и да било. Нито да правя драми, защото няма смисъл. Споделих какво стана защото ми стана тъпо от цялата работа. И това не е първия път на тарикатлъци.