C.Cenov
Well-Known Member
Моя телефон е вече 2 годишен и като се наложи да вляза във фб примерно трябва да го пусна да зарежда и след това влизам в тоалетната после в банята и като се върна може и да е заредил, ама може и да не е. Реших че е време да спра с мъките :Д мисля си за нещо не повече от 200 - 300 лв, че повече пари не ми се дават за тел, за сега съм се спрял на това - http://www.emag.bg/smartfon-allview-c6-quad-8gb-4g-cheren-c6-quad-4g/pd/D4ZWBMBBM/ обаче тази марка не съм я чувал и не знам.. малко съм предубеден, но изглежда мн добре на външен вид.
А между другото и плана ми към Виваком изтече преди около месец и ме тормозят да го подновявам, но не съм ходил да видя дали ще предложат някои телефон за по-малко пари, но като цяло техните оферти май са за тел на изплащане, а аз не искам така.
Ако има някои зарибен по телефони ще се радвам да сподели мнение за този телефон или да предложи нещо по-читаво. Спрях се на този понеже ми харесва външният вид иначе самсунг с подобни параметри не е много по скъп с 20-40лв отгоре, но са ми много грозни нещо..
А между другото и плана ми към Виваком изтече преди около месец и ме тормозят да го подновявам, но не съм ходил да видя дали ще предложат някои телефон за по-малко пари, но като цяло техните оферти май са за тел на изплащане, а аз не искам така.
Ако има някои зарибен по телефони ще се радвам да сподели мнение за този телефон или да предложи нещо по-читаво. Спрях се на този понеже ми харесва външният вид иначе самсунг с подобни параметри не е много по скъп с 20-40лв отгоре, но са ми много грозни нещо..