Предприемачеко разпускане!

От: От: Предприемачеко разпускане!

Ако е тя ще даваш. ако не е аз ще ходя при Пищова да ме пори за 8 кебапчета да ти ги изпращам:lol::lol:

Е, тогава по-добре да е тя :) Не съм толкова безсърдечна, че да оставя Митю Пищова да пори съфорумка заради някакъв си бас :)

Ако е тя ще даваш. ако не е аз ще ходя при Пищова да ме пори за 8 кебапчета да ти ги изпращам:lol::lol:

На бас, че тайно се надяваш да изгубиш !:wink:

Мда, друго си е да те порят в жакузито макузито:lol::lol::lol:
И да та ранят с ягоди-магоди, да та мажат със сметана...

Мхм, Нанди както винаги излезе права :)

Да, пара-ненормалините способности са голям бич - хората трудно могат да те изненадат...

От: Re: Предприемачеко разпускане!

Още малко и темата ще мина в категория "Най-голяма тема" във форума. Явно приказките силно се леят. :)

И каква ще бъде наградата ? Парична или символична ?:lol: Да знаем дали да се стараем още или да спираме...

И каква ще бъде наградата ? Парична или символична ?:lol: Да знаем дали да се стараем още или да спираме...

Дано само да не е нещо от сорта "най-активните участнички в темата ще бъдат удостоени от личното внимание на Пищова, съчетано с интимни преживявания в жакузи".

Дано само да не е нещо от сорта "най-активните участнички в темата ще бъдат удостоени от личното внимание на Пищова, съчетано с интимни преживявания в жакузи".

Нима ни щеш да та порят, кат риба ?

Нима ни щеш да та порят, кат риба ?

Известно ли ви е финансовото и психическо състояние и пищова в момента, че се нареждате на опашката да ви пори?

Известно ли ви е финансовото и психическо състояние и пищова в момента, че се нареждате на опашката да ви пори?

Аз ще се прежаля ( ако загубя баса) заради 8 кебапчета, които струват 2,50 общо. Не мисля, че Пищова няма тези дребни пари. А и след поренето може да му се подобри психическото състояние, освен ако не му пратим Каса за отмъщение :lol::D:lol:

Горе