Предприемачеко разпускане!

От: Re: Предприемачеко разпускане!

За какъв размер на дарението говорим, ако се има предвид, че титкоините са ми по-малки и не ги мърдам с чак такава амплитуда? Проучвам пазара просто, ако евентуално, нали, такова...

Размера зависи от обема на титкойните, колкото повече - толкова повече :)

Ми ти им уцели мезето за ракията, бе Лиле. Те искат да видят как ги мърдаш без сутиен, няма кво да тренираш повече.
Аз, обаче се опасявам, че ще мога само със сутиен... и то ако сутиена има такива опции... Няма да показвам, че ще отблъсна щедрите надарители, а тамън развързаха кесиите.

Не е толкова трудно поотделното мърдане:

http://www.youtube.com/watch?v=VdaLSqhC_is

Размера зависи от обема на титкойните, колкото повече - толкова повече :)

Кажи за отделните размери колко даваш - току-виж се оказало, че ще е по-доходоносно да си сложим силикон, отколкото да пропуснем твоето дарение.

Не е толкова трудно поотделното мърдане:

http://www.youtube.com/watch?v=VdaLSqhC_is

E, тва ли трябваше да направиш сега ?! Отидоха на кино и дарения и всичко... Мислиш ли, че искат да се научат как се прави, момчетата ? Не, искат да видят как мацка го прави. Ех, как ме ядосА !

Кажи за отделните размери колко даваш - току-виж се оказало, че ще е по-доходоносно да си сложим силикон, отколкото да пропуснем твоето дарение.

Хаха това все едно да ми кажеш, имам тука едно бмв 3ка за продаване, колко пари ще ми дадеш за него :)

Прикачени файлове

• we_love_a_good_boob_pic_56.jpg
    we_love_a_good_boob_pic_56.jpg
    13.5 KB · Преглеждания: 7

E, тва ли трябваше да направиш сега ?! Отидоха на кино и дарения и всичко... Мислиш ли, че искат да се научат как се прави, момчетата ? Не, искат да видят как мацка го прави. Ех, как ме ядосА !
Спокойно, все пак съм запазила малко мистика и тайни трикове - при жените има известни тънкости, щото имат и съединителна тъкан, освен мускул.

А това си е чийтване от нейна страна.

Хаха това все едно да ми кажеш, имам тука едно бмв 3ка за продаване, колко пари ще ми дадеш за него :)

Кво, искаш снимка на БМВ-то ли? Аз няма да го продавам, само ще го покажа, ама по-скоро е мерцедес, защото като размер е С-класа.

Кво, искаш снимка на БМВ-то ли? Аз няма да го продавам, само ще го покажа, ама по-скоро е мерцедес, защото като размер е С-класа.

Лиле, колко взима Бластера за курсове по маркетинг и реклама ?:lol: Много добра реклама на ''машината'' направи, браво - гордея се с теб.:D
А аз току що се запознах с вибратор с гръмкото име: Half Neck:-o

Лиле, колко взима Бластера за курсове по маркетинг и реклама ?:lol: Много добра реклама на ''машината'' направи, браво - гордея се с теб.:D
А аз току що се запознах с вибратор с гръмкото име: Half Neck:-o

Ние с него се разбрахме за натурална размяна - аз ще му позволя да види С-класата, той ме учи на маркетинг :D

Този вибратор сигурно фи-то му е колкото на половин врат, а?

Ние с него се разбрахме за натурална размяна - аз ще му позволя да види С-класата, той ме учи на маркетинг :D

Този вибратор сигурно фи-то му е колкото на половин врат, а?

Така изглежда.. диаметър: 4.5см Дано не е мутренски врат, че страшно.
Бластера само за гледане няма да бутне фандък, ще те кара да ядеш шпек ''Народен'' - примири се...

От: Предприемачеко разпускане!

Плаша се като гледам и като си представям каква ли снимка ще прасне Мадам Кас с цел потискане на конкуренцията...

Плаша се като гледам и като си представям каква ли снимка ще прасне Мадам Кас с цел потискане на конкуренцията...

Вие не я ли изгонихте вече? Не следя хронологията...

Вие не я ли изгонихте вече? Не следя хронологията...
Не. Усилено я ухажваме, за да не ни лиши от обаятелното си присъствие.

Не. Усилено я ухажваме, за да не ни лиши от обаятелното си присъствие.

Остави майтапа, ама на мен чат-пат ми става жал за нея. Всички я мразят и й се присмиват, но пък от друга страна - тя си е виновна.. Сериозно мисля, че има психическо заболяване. Нищо чудно да е от тия, дето пеят по станциите на метрото..

п.с. Ако е с психо диагноза, тогава не си е виновна сама-оттеглям си думите... но пък ние какво сме виновни?

Аз не я мраза, дори напротив забавлява ме колко сериозно приема форумните драсканици :)

Аз се чудя как да вляза в тази, ама за сега само чета. :)

Като надарител ?

Горе