Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Аз дълбоко се съмнявам, че има нормален човек, дето е способен да мрази непознати хора по форумите.

Като надарител ?

Абе, помислих си го и аз, но в крайна сметка ми стана жал да го изнудваме - няма да му останат пари за медения месец.

Аз не я мраза, дори напротив забавлява ме колко сериозно приема форумните драсканици :)

Ама, как успяваш да разбереш кво казва тая жена, бе ? Праска за норматив 150 реда, а в тях мисълта й скача, като Лили Иванова на концерт в зала 1- и смисъл никакъв ! Добре, че понякога прасне някоя обида или вулгаризъм, та схванеш нещо..

От: От: Предприемачеко разпускане!

Аз дълбоко се съмнявам, че има нормален човек, дето е способен да мрази непознати хора по форумите.

Абе, помислих си го и аз, но в крайна сметка ми стана жал да го изнудваме - няма да му останат пари за медения месец.

Жалиш шефа ??? Е, затова никога няма да бъдеш шеф...

Ама, как успяваш да разбереш кво казва тая жена, бе ? Праска за норматив 150 реда, а в тях мисълта й скача, като Лили Иванова на концерт в зала 1- и смисъл никакъв ! Добре, че понякога прасне някоя обида или вулгаризъм, та схванеш нещо..

Ами понякога чета по диагонал, ако разбера разбера ако не здраве да е ... и така

Добре, ''мрази'' е силна дума в случая, но всички изпитват неприязън към нея. Вчера гледам се опитвала да комуникира в темата за филми и там само един човек й отговаряше и то с такова пренебрежение...
Бластера изпитваше някакви симпатии към нея, обаче снощи и той се хвана за главата, въпреки че е нечовешки спокоен. Не я слуша главата, казвам ти. Почти съм убедена, че си има и документ, ама не философската диплома.

И аз не я мразя, просто ми е жал за нея, като и следя напъните да засегне някой, да ме жегне мен, че съм от Търново.:lol: Да издава заповеди кой да общува с нея и кой не. Даже леееееко потепервам и се озъртам във форума, очаквайки всеки мимент да връхлети като торнадо и да ни преобърне с краката нагоре:lol::lol:

Ами, по принцип вече малко ми омръзна да обсъждаме тази особа, но малко взех да ревнувам като гледам Нокето с какво нетърпение чака нейна снимка, пък и една особена галантност показва.

Ами, по принцип вече малко ми омръзна да обсъждаме тази особа, но малко взех да ревнувам като гледам Нокето с какво нетърпение чака нейна снимка, пък и една особена галантност показва.

Да, Ноке-то има особени сантименти към нея. Добре че ги насочи натам, че преди тва, аз му бях трън в очите...:lol:

Да, Ноке-то има особени сантименти към нея. Добре че ги насочи натам, че преди тва, аз му бях трън в очите...:lol:

Не се ласкай - чак толкова специално внимание никога не ти е обръщал, нито пък е бил толкоз галантен :)

Как може така при положение че снощи цяла вечер правих-струвах все около твоето дупе гледах да завъртя дискусията?

Аз можем да се дърлим с много хора едновременно. Стига да не са в една стая.

Как може така при положение че снощи цяла вечер прави-струвах все около твоето дупе гледах да завъртя дискусията?

Пропуснала съм в калабалъка, извинявай (сигурно съм била прекалила с футбола, ракията и чалгата).

Аз можем да се дърлим с много хора едновременно. Стига да не са в една стая.

Е, ся ме нареди ! Отивам при Каса - беше ми приятно, сбогом приятели !:(

Не се ласкай - чак толкова специално внимание никога не ти е обръщал, нито пък е бил толкоз галантен :)

Да бе, на чужд гъз и 100 тояги са малко, нали ?!

Къде е кака Каси, че не можахме се начешем... езиците снощи, тя искаше още ма намене ми са доспа

Нанди и Лили кво са напрайли за плюскане слагай те масата ако кака каси не е изпила сичко снощи, налейте и по една ракия

Ти пак не разбра кво казах :)

Ами тогава: Шо рече ??? Знам, че е досадно да обясняваш какво си казал за неразбралите, ама ако искаш да те разбера, ще трябва да преведеш...

А стихче ?? Искам и стихче на сбогуване...

Ти па много си взискателна - аз ти се моля "Спри, не си отивай!", ти още искаш. След малко ще има "Сбогом, дано си щастлива" и "Ще дойде най-щастливият ден, когато ти ше си далече от мен".

Горе