Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Мерсии. И на вас честито :)

Без пиенье неска - само торти и лимонади.

Аха, почерпих ги с бонбоните от Нокето - с чужда пита помен правя :)

Ма ти не си ли ги изяла ??? Или освен Ноке-то отказа и всички пороци, напомнящи за него ? Брей, само дано новата, подобрена версия не се окаже прекалено съвършена, че тогава останАхме без тебе. Няма да искаш да си общуваш с некви тука... с дефекти.

Ма ти не си ли ги изяла ??? Или освен Ноке-то отказа и всички пороци, напомнящи за него ? Брей, само дано новата, подобрена версия не се окаже прекалено съвършена, че тогава останАхме без тебе. Няма да искаш да си общуваш с некви тука... с дефекти.

Не съм ги изяла, но причината не е самоусъвършенстването ми. Просто съм много разсеяна - почна да ям шоколад, бонбони и пр., наложи се да спра за нещо, мятам някъде шоколада, кутията, и забравям къде точно. На следващия ден си я намирам и се чувствам щастлива. Подобно е щастието, когато си намериш някоя банкнота в джоба на някоя дреха или някоя забравена кутия с цигари.

Мерси за поздрава, Мите. Крейзи, за тая песен май ще имам нужда от превод на жаргона, ако има някакъв подсмисъл поздравът.

Добро утро и честит празник на всички малки и големи дечица!!!

Оооо, Мите ! Прибра ли се вече ? Що не подвикваш: ''Honey I'm home'' !

Айде и от мен едно тематично, ама не е поздрав за педофилите... то Уни и без това го няма.:lol:

[video=youtube;1w7OgIMMRc4]http://www.youtube.com/watch?v=1w7OgIMMRc4[/video]

8) Той винаги е нащрек 8)
Айде и от мен едно тематично, ама не е поздрав за педофилите... то Уни и без това го няма.:lol:

Нанди, гледай видеото, може да не разбереш какво говорят, но мисля ще ти хареса.

Интересно е, особено ако не си гледал тия действия на живо и то много пъти. Е, тате не ги извършваше толкова грациозно и доста попържаше, докато действаше, но мацката си я бива. Срещате ли се по пътищата ? Що не я вземеш за ортак на камиона ?:wink: или по-добре - за помощник, така няма да ти е скучно сам във варела цяла нощ.

8) Той винаги е нащрек 8)

Най-сигурния начин да накараш някой да се появи внезапно зад гърба ти е да кажеш нещо лошо по негов адрес.:lol:
Как си Уни ? Подтоплихте ли любовната манджа с бившата ? Или пак е настояща от снощи ?:wink:

Любимото ми филмче за Лека Нош, Дица :)

[video=youtube;Rqox6k7s65s]https://www.youtube.com/watch?v=Rqox6k7s65s[/video]

Интересно е, особено ако не си гледал тия действия на живо и то много пъти. Е, тате не ги извършваше толкова грациозно и доста попържаше, докато действаше, но мацката си я бива. Срещате ли се по пътищата ? Що не я вземеш за ортак на камиона ?:wink: или по-добре - за помощник, така няма да ти е скучно сам във варела цяла нощ.

Не съм е засичал до сега, но и аз карам само в Англия към момента. Ако е взема за ортак така ще работим, че.... нямам думи:cry:.

Honey, ти нали имаше желание да идваш да се возиш?

Не съм е засичал до сега, но и аз карам само в Англия към момента. Ако е взема за ортак така ще работим, че.... нямам думи:cry:.

Honey, ти нали имаше желание да идваш да се возиш?

Ще дойда, бе honey, обаче се опасявам, че не само няма да ти помагам, ами и ще преча доста...

Горе