Тея тигровите няколко десетки страници по-напред в темата не ви харесаха..
А тези..
Виж файлът 10068
Хмм аз рекох че ще ми кажете по бански да са зарадвам и аз че ши ма земете с Лилето на море
От обширния мекащ регион.Ти откъде си, Ноке?
Ами той вече поизбледня тоя фетиш да ти кажа...Имаме - по прашки - кеф ти тигрови, кеф ти леопардови, кат на Лилето костумчЕто. И да - имам фетиш. Възбуждат ме мъже с ушанки, като видя снимка на Хрушчов и се подмокрям. Нокето има фетиш към йога пантс, ама не го подигравате...
От обширния мекащ регион.
Ами той вече поизбледня тоя фетиш да ти кажа...
Ща земем бе, не се притеснявай Само си приготви банския
Не, ама съм си поръчал плажна кърпа с никнейма си :lol:
Виж файлът 10069
Готварство ли ти е никнеймът, за очила съм веке.
Не бе, Лиленце.. Загледай се в ръкописния надпис под главния
Много хубаво изглежда, но хиляда евро сигурно ще ни стигнат на тримата-четиримата за около един ден.За 1000-евра все ще се съберем, че и на Митето обещахме..абе ще си вземем ей това, кво ще кажете ?http://hawaiihideaways.com/img/properties/prev/285_luxury_hawaii_home_01.jpg
Много хубаво изглежда, но хиляда евро сигурно ще ни стигнат на тримата-четиримата за около един ден.
Ох.. нямам търпение.. след 20 дни отивам да я опъна отново на плажа.. Преди това ще се наливам 1 седмица на планина..
Да ви се похваля.. Днес ме направиха началник.. Не ме питайте на какво.. Каквото и да е, е по-добре от преди :beer:
Туй са интимни работи - не са за широката публика.Щото и аз съм от мекащ регион, ама явно не щете да кажете нито ти, нито бластер Как е поизбледнял фетишът, аз тъкмо реших да инвестирам в йога пантс
Ох.. нямам търпение.. след 20 дни отивам да я опъна отново на плажа.. Преди това ще се наливам 1 седмица на планина..
Да ви се похваля.. Днес ме направиха началник.. Не ме питайте на какво.. Каквото и да е, е по-добре от преди :beer:
Честито за повишението Поливаш го добре, надявам сеОх.. нямам търпение.. след 20 дни отивам да я опъна отново на плажа.. Преди това ще се наливам 1 седмица на планина..
Aма изкаран в лукс !
Бластер, може и без бански - и аз съм нудист.
Честито за повишението Поливаш го добре, надявам се
Оооо, честито началство ! Ще черпиш, аз се стоплих с някакво уиски и се напих от 30 грама... разредени с безалкохолно:lol: