Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Аз пък не се чувствам комфортно сред нудисти. Даже не ми е приятно да гледам сестра ми по прашки вкъщи. Топло й било - колкото и да е жега, не е приятно човек да се събуди и още преди да е пил кафе да види някакъв задник по прашки да мие чинии.

Е, и аз не искам да гледам семейните голи, но на нуди плаж е страхотно ! Няма навалица, не ти хвърлят пясък дечурлята по главата и най-вече на никой не му прави впечатление... почти. С едно гадже ходехме на такъв на едно море и веднъж, като дойде една натокана мадама и като се зачекна и мъжете всички легнаха по корем:lol:

Е, и аз не искам да гледам семейните голи, но на нуди плаж е страхотно ! Няма навалица, не ти хвърлят пясък дечурлята по главата и най-вече на никой не му прави впечатление... почти. С едно гадже ходехме на такъв на едно море и веднъж, като дойде една натокана мадама и като се зачекна и мъжете всички легнаха по корем:lol:

А, май ще пропусна това удоволствие :)

Аз пък исках да са пофаля и дама земете ама и с прашки ши цепим вълната щот както исках да са изтъкна съм от гоуемите плувци и цепя вълната

А, май ще пропусна това удоволствие :)

То вече такива плажове има само по дивотията май. Аз съм телец и си искам удобствата и не бих отишла на палатка или къмпинг, но толкова мразя разлики от бански, че ако имам възможност, само на такъв ще ходя. Абе Бластера да не отиде да си търси леопардови прашки ?

Аз пък исках да са пофаля и дама земете ама и с прашки ши цепим вълната щот както исках да са изтъкна съм от гоуемите плувци и цепя вълната

Задължително :) Ще ми е интересно да те видя как плуваш синхронно с прашки :)

То вече такива плажове има само по дивотията май. Аз съм телец и си искам удобствата и не бих отишла на палатка или къмпинг, но толкова мразя разлики от бански, че ако имам възможност, само на такъв ще ходя. Абе Бластера да не отиде да си търси леопардови прашки ?

Аз също не си падам по палатки, ама разликите от банския не ми пречат.

Май са пофтарям нещу ама добрите винаги пофтарят пък и Нанди каза че ши ма накара да заеквам:rolleyes:

Викаш, а сме те оставили сам в морето, а си отпрашил към Камчатка ?

Май са пофтарям нещу ама добрите винаги пофтарят пък и Нанди каза че ши ма накара да заеквам:rolleyes:

Споменах и нощно напикаване в същото изречение и не беше с еротичен контекст, ама ти май имаш селективна памет.

Задължително :) Ще ми е интересно да те видя как плуваш синхронно с прашки :)

Ми да ти кажа мноо съм добър владея бързбрус, кучешката, на гръб мисионерската и бутфлай, ама и като шамандура може да ма използвате пък най добре да ма яздите като надуваем дюшек„ :mrgreen:

Ми да ти кажа мноо съм добър владея бързбрус, кучешката, на гръб мисионерската и бутфлай, ама и като шамандура може да ма използвате пък най добре да ма яздите като надуваем дюшек„ :mrgreen:

Ха, какво съвпадение - мисионерската и аз я владея, даже и кучешката, ама си е по-хубаво да яздиш...вълните.

Споменах и нощно напикаване в същото изречение и не беше с еротичен контекст, ама ти май имаш селективна памет.

Ти пък имаш избирателна памет и забрай кат ти го избих от главата, значи да заекваме още член първи който гласи че на най големия се отдава по чес

Ти пък имаш избирателна памет и забрай кат ти го избих от главата, значи да заекваме още член първи който гласи че на най големия се отдава по чес

Е тва да имаше кой да ми го преведе от бластърски...

Да, не заспахте бре направил съм ви мекицици с сиренце 8)

Еми ако съм убъркал някой буква то си е нормалну ама ако ще почесваш коня треа да знайш член първи

Знам, запознах се с член първи. Ще отдам чест и ще го чеша, но няма да му пипам ушаците-заклевам се.

Да, не заспахте бре направил съм ви мекицици с сиренце 8)

малиии, много ги обичам. Обаче ме подгони пиянски глад и се намаах със сладкиши. Сестра ми (близначката ми) ми пратила някакъв разкошен (тя е голям майстор), а мама е направила кеск - яко напудрен, но мога и мекичка да хапна - утре двойна йога и тормоз, за изгаряне на калориите.

Горе