Предприемачеко разпускане!

Re: От: Предприемачеко разпускане!

Още ли ми коментирате селфито :shock:

Едно селфи от котката ми:

7371066A.jpg

Интересно е как е уловила момента. :D

От: Предприемачеко разпускане!

Още ли ми коментирате селфито :shock:

Тва приказно селфи ще се коментира години наред, даже и в учебниците трябва да го включат. Как си Гога ?

Ще коментирате я, то хубавото се коментира :lol:
Аз съм добре, поработвам, а вие как сте :)

Добре сме, Гога ! Като те видим и се оправяме ако не сме добре.

Аз спрях за днес, че ми гръмна тиквата. Сега си пийкам биричка с пуканки. :beer:

А така, радвам се за вас :beer:

Гууд евенинг, хард дуру ду, некой да муй умряла мишката или даму сай разбръмчал вентилатора на процесора, щот на мени ми са разхлопа клавиатурата и буквите фърчат, та мой и да не ми разбирате мноо но фън да става нал тъй
[video=youtube;GvMM_r8_HYs]https://www.youtube.com/watch?v=GvMM_r8_HYs[/video]

От: От: Предприемачеко разпускане!

Няма днес да чукна на дърво без инциденти мина. :)
Гууд евенинг, хард дуру ду, некой да муй умряла мишката или даму сай разбръмчал вентилатора на процесора, щот на мени ми са разхлопа клавиатурата и буквите фърчат, та мой и да не ми разбирате мноо но фън да става нал тъй

гуд ивнинг, ду ю хую ли беше правилният отговор? Цял половин ден дебнем за твое селфи, нали обеща.

А тенкю вери хард ту сий ю „ ичайте търпение щот може да не си заслужава

Ами затова трябва да го покажеш колкото се може по-скоро. Няма смисъл да лелеем напразни надежди :)

Къдей ушанката СТанка снощи ми са кани стръвницата да ме простира кат изпразнени гащи пък я няма, сигур пак са тъпче без мясо

Аз се чудя, де е касиопея, че лилито инак няма да почерпи :(

Къдей ушанката СТанка снощи ми са кани стръвницата да ме простира кат изпразнени гащи пък я няма, сигур пак са тъпче без мясо

Митето сигурно й е пратил селфи с ушанка и е решила да се усамоти малко. По-късно пак ще влезе :)

Аз се чудя, де е касиопея, че лилито инак няма да почерпи :(

Е, като събере парите и ша влезе пак :)

А викаш нема страшно най много си посегне с някой зеленчук, аз пък са уплаших да ней вав ваната с нещо вибриращо на ток ... ужас

Митето сигурно й е пратил селфи с ушанка и е решила да се усамоти малко. По-късно пак ще влезе :)

Е, като събере парите и ша влезе пак :)

Оооо, одумвате ли ?? Хард ду ю дую - може да бъркам терминологията, ама ми е нов тоя език.

Горе