Предприемачеко разпускане!

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Ами виж как монотонно върви приказката като те няма.
Няма страст, няма емоции... :rolleyes:

Разчитаме на теб да ни поразбуташ малко въображението.
Поразбуташ, още провокираш.

Как не те беше срам...

От: Предприемачеко разпускане!

... Просто аз ... търся други неща в комуникацията по форуми. Вероятно е претенциозно, но нямам време да си чатя.
Ааа как тъй други неща?
В кой друг форум ще намериш по-начетени и философски подковани събеседници? :)
Няма такова място.

А и ние също сме с претенции, не гледай че не ни личи :)

Стига де! Ще ме разплачете ... :)
Сериозно, оценям доброто ви отношение и че не съм ви отблъснала с изблиците си по-скоро, но съм си такава емоционална ...
Не винаги може да се пише ... философски и да се разсъждава над проблеми или казуси.
За това написах, че ви разбирам. Не съм иронична. Напротив. Просто аз ... търся други неща в комуникацията по форуми. Вероятно е претенциозно, но нямам време да си чатя.

Трябва да разходя кучето, да сложа вечеря на детето, да му обърна внимание и да си легна, за да си почина :)
Някак тривиално, но все пак пишейки тук е отделяне на внимание и време. А аз не мога.
Съжалявам.
Ако се сетя нещо интересно или мога да се включа, разчитайте на мен. Поне някак да обезпеча обещанието си :)

Лили, мерси за пожеланията! Всичко да ти се поднесе по много ... когато не очакваш, за да се зарадваш.

Поздрави!
Аре аре, сигурен съм че и други работи можеш ама са прайш на скромна поддуша

"Лоши сте"-подстрекатели, но добре.

Хайде до след час поне. :)

За да не звучи обидно, че не сте философи, а всъщност всички са, като се замисли човек и когато му се занимава :)

Уни, бейби, няма дъно, нещо не си ме разбрал, но ти благодаря и ако някой ден ми се случи ще си припомня думите ти :)
Аз отдавна "дъната" ги ползвам да се отблъсна от тях, за да изплувам ;) пробвай и ти. Там е тъпо- нагоре над повърхността е купона :twisted:

Край, кръвно съм ти обидена вече. А тъкмо си купих йога пантс.

А аз ще изгоря мойте в знак на съпричасност.

Тук е момента да започнем една кампания "Save the Yoga pants"

Тук е момента да започнем една кампания "Save the Yoga pants"

Гога, получи ли чехличките, бе душко ?

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Нямаш нужда от йога пантс :)

Те и продавачките са на същото мнение. Днес една ми вика: Ама миличка, нямаш нужда от йога пантс, трябва ти ТОВА:
81410.jpg

А аз ще изгоря мойте в знак на съпричасност.

Чудехте се кога да свалите гащите браво на Нокето чи ви даде повод начи дигаме левела и ши тренираме Тантрайога

Касиопея като влезе следващия път след страница 300, да каже тя ли е от форума на abv, за да знам дали да ходя при Пищова да ме пори за 8 кебапчета:lol::lol::lol:

Чудехте се кога да свалите гащите браво на Нокето чи ви даде повод начи дигаме левела и ши тренираме Тантрайога

Пак ни разкри, мамка му... Повод ни трябваше. Едно време феминистките са си горили сутиените - ние сега гащите за йога, в знак на протест.

Касиопея като влезе следващия път след страница 300, да каже тя ли е от форума на abv, за да знам дали да ходя при Пищова да ме пори за 8 кебапчета:lol::lol::lol:

Оооо, Аничка ! Къде фърчиш ти бе ?

Горе