Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Оуууууу, анито се появи :|

Касиопея като влезе следващия път след страница 300, да каже тя ли е от форума на abv, за да знам дали да ходя при Пищова да ме пори за 8 кебапчета:lol::lol::lol:

Вий там ли са заиграхте пък ний ва чакаме тука диван чапраз

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Те и продавачките са на същото мнение. Днес една ми вика: Ама миличка, нямаш нужда от йога пантс, трябва ти ТОВА:
81410.jpg
О не, Гагарин, ти просто си на по-високо ниво от въпросния спортно-битов сексапил и нямаш нужда от подобни 'подобрители' като йога пантс или кюлоти :)

Ако пък вземеш да нахлузиш йога пантс, дори тапетите у вас ще се изчервят и подуят, без дори да ги е валял дъжда.

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Пак ни разкри, мамка му... Повод ни трябваше. Едно време феминистките са си горили сутиените - ние сега гащите за йога, в знак на протест.

Абе, като сме с гащи ни питат що сме с гащи. Като сме без гащи - що сме били без гащи. Няма угодия. Предлагам да идем на някое хубаво публично място, близо до НДК-то например и там да устроим аутодафе на гащите. Ако имаме късмет, от БТВ-то ще ни снимат и ще можем да им обясним благородните си подбуди за изгарянето на йога-гащите.

Е, що така пасивно ? Стой тука, та като дойде Касата да спрат да й действат успокоителните и да те почне.

Вий там ли са заиграхте пък ний ва чакаме тука диван чапраз

Ако е за другия форум - не мерси. Преди години имах неблагоразумието да се регна там. Е, няма такава злоба. Питаш ги мещо и се започват едни злобни и подигравателни коментари. Тук всички са слънца пред тях :|

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Абе, като сме с гащи ни питат що сме с гащи. Като сме без гащи - що сме били без гащи. Няма угодия. Предлагам да идем на някое хубаво публично място, близо до НДК-то например и там да устроим аутодафе на гащите. Ако имаме късмет, от БТВ-то ще ни снимат и ще можем да им обясним благородните си подбуди за изгарянето на йога-гащите.

После по господарите ще ни дават цяла година. Защо някои хора си мислят, че йога гащи се носят само от нуждаещи се т.е. хора с наднормено тегло ?

Ако е за другия форум - не мерси. Преди години имах неблагоразумието да се регна там. Е, няма такава злоба. Питаш ги мещо и се започват едни злобни и подигравателни коментари. Тук всички са слънца пред тях :|

За кой форум става дума, хм?

Здрасти, Ани :)

Кой тоз другия форум?

Е, що така пасивно ? Стой тука, та като дойде Касата да спрат да й действат успокоителните и да те почне.

Като я видя и се вдъхновявам от глупостите и. :evil:

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

О не, Гагарин, ти просто си на по-високо ниво от въпросния спортно-битов сексапил и нямаш нужда от подобни 'подобрители' като йога пантс или кюлоти :)

Ако пък вземеш да нахлузиш йога пантс, дори тапетите у вас ще се изчервят и подуят, без дори да ги е валял дъжда.

И да се мазниш, пак съм сърдита.

Каси там са я увредили явно...

За abv форума. Ама Каса си е за там, те всички са един дол дренки.

Лили, привет. Привет и на другите:roll:

[video=youtube;OlyUke5XFw4]http://www.youtube.com/watch?v=OlyUke5XFw4[/video]

В повечето форуми старите потребители се имат за голямата работа. Аз си спомням като се регнах в бг-мама и още неориентирана, попитах нещо (леко тъпо в интерес на истината), обаче не се намери кой да ми отговори, да обясни, а за сметка на това се оказа, че си имат някаква тема за изцепки, където го цитирали. Аз пък влязох в темата и я насолих най-бойната и след тва 2 часа се извиняваше.

Дефакто за теб и вероятно за други от по-новите мембъри Предприемач се явява аналог на абв форума?
Забавно :D

Ох Ани, къде ги намираш... тва е хем смешно, хем ми става жал за бебчето - не знам защо.

Горе