Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Аз не че нещо, но може ли да поуточниш, защото не те разбрах?

Първо, наистина не съм в час от последните ви 100 страници, признавам!
Днес влязох, да видя темата "за терасата", защото ми беше любопитно и ... така.

А за форумът "абв" дай някакъв линк, където (ако смяташ, че съм от злобно-посрещналите те) да видим, дали имам сестра или само еманация някаква.

За Митьо Пищова ... бррррр ... "да те пори"??? никога не бих употребила такъв изказ и вероятно отново ме бъркаш с някой/я.
Като цяло, се надявам, че и ти разпускаш по твой си начин, но не мисли, че ще се засрамя от участието си по други места.

Места, от които, ако трябва да съм честна съм завързала много добри приятелства и във времена, когато наистина имах нужда от хора (макар и виртуално) на моя страна.
Така че, ако ти преча мога и да не влизам, но мисля че желаещите да го правя ще надделеят :) въпреки неоснователната ти предубеденост.

Но по логиката на Ноке приемам, че ти си просто "пипер", за да е интересно.

За непрочела 100 страници назад, типично в твой стил изписа една камара глупости, които отново ме разсмяха.

Нанди, как не та е срам пускаш видело селфита на дупето си в тубата пък нас ни игнорираш :(

[video=youtube;A2SAG5yQVmg]https://www.youtube.com/watch?v=A2SAG5yQVmg[/video]

За непрочела 100 страници назад, типично в твой стил изписа една камара глупости, които отново ме разсмяха.

Аничка, кажи защо гримьорката имаше адамова ябълка и халка на пръста ?

Защото е Стамбини, ако си го гледала във vbox :lol:

Нанди, как не та е срам пускаш видело селфита на дупето си в тубата пък нас ни игнорираш :(

Никога не бих ви игнорирала така ! Някой го е взел от тук, като го постнах вчера (докато ти пак хапваше) и го е пуснал в тубата.

Абе изглежда станахме излишни тука :mad: Глей как почнаха само помежду си да общуват :?

Защото е Стамбини, ако си го гледала във vbox :lol:

Не съм. Но си личеше ,че е момче, въпреки, че на гласче го докарваше супер.

Така си и мислех. Стреляш в тъмното. Но карай.
Важно е, да си пишеш с тези, които не пишат глупости и не са участвали по други форуми ... но се замислям, дали си заслужава, да те разсмивам. Нем.
Спирам да ти обръщам внимание. Така ще сте доволни и двете като няма на какво да отговаряте и да преекспонирате.
Чао от мен. На вас двете.

Стамбини е готин, аз съм му фенка.

Добър актьор е. Но оная първата гримьорка с 5-те червила ми хареса най-много.

Абе изглежда станахме излишни тука :mad: Глей как почнаха само помежду си да общуват :?

А ... ти какво предлагаш? :clap:

Гледай го някой път с Анди и Михаела, ако ти се гледат излагации - имат попадения :)

Оооо, идиотщини винаги мога да гледам, ще го видя.

Така си и мислех. Стреляш в тъмното. Но карай.
Важно е, да си пишеш с тези, които не пишат глупости и не са участвали по други форуми ... но се замислям, дали си заслужава, да те разсмивам. Нем.
Спирам да ти обръщам внимание. Така ще сте доволни и двете като няма на какво да отговаряте и да преекспонирате.
Чао от мен. На вас двете.

Ако знаеш само колко ме зарадва. че няма да ми обръщаш внимание :D Надявам се и че ще намалиш километричните си словоизлияния, че доста скролване ми отнема докато ги прескоча:lol::lol:

Това имах предвид. Това правиш - влизаш и веселбата приключва. Стой си, не мога да те гоня, но за да не ми се налага да се изнервям, вместо да се забавлявам аз няма да пиша, докато ти си тук. Който ти се е кефил - да ти се наслаждава на тирадите.

Представяш ли си как ме натъжи?
Почти се почувствах като в деЦката градинка, ако не искаха да си играят с мен... и другарката какво да направи? Разрешава ми да стоя, но нямала да пише ... колко? Пет минути? Ще го преживеят милите деца!

Наистина ще е интересно, ако спреш да пишеш тук! Баси, отиде рекорда за 3000 страници... и не можем да влезем в Гинес по ...
Ако не беше ти, как ли щяха да разпускат? Само да тормозят жените си хората за ... нежност и внимание. А така, кеф ти ... за вибратори, кеф ти за "еламеритни" :lol:
Смешно е.

Ако знаеш само колко ме зарадва. че няма да ми обръщаш внимание :D Надявам се и че ще намалиш километричните си словоизлияния, че доста скролване ми отнема докато ги прескоча:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol: И аз си отдъхнах, ама не вЕрвам да ни се случи тая радост.

п.с. И опасенията ми се потвърдиха.

Горе