Това не оправдава злобната ти инсинуация за другия форум, колкото и да се правиш на развеселена.Ако знаеш само колко ме зарадва. че няма да ми обръщаш внимание Надявам се и че ще намалиш километричните си словоизлияния, че доста скролване ми отнема докато ги прескоча:lol::lol:
Вари ли се компота или да дам малко огин да путгрея
Вари ли се компота или да дам малко огин да путгрея
А, нищо специално не предлагам.А ... ти какво предлагаш? :clap:
Касиопея, ако четеш какво пиша:
Ти си от тези за които казват - Ни на живо се радва, ни на умряло плаче. Как може да си такъв дървен философ? Само забележки на другите правиш, а себе си не виждаш. Хубаво се беше завряла в темата за терасата
Касиопея, ако четеш какво пиша:
Ти си от тези за които казват - Ни на живо се радва, ни на умряло плаче. Как може да си такъв дървен философ? Само забележки на другите правиш, а себе си не виждаш. Хубаво се беше завряла в темата за терасата
Що я закачаш, сега ще видиш как няма да ти обръща повече внимание с 354766768 реда отговор.
Очаквам всеки момент водопад от глупости да изпише
А, нищо специално не предлагам.
Само се притесних че никой не реагира на глупостите ми
Давай огИн, ама четиристранно като за четири свещи :lol:
Офффф, къде сбъркахме ? Защоооооо ?
Разгорещил си се нещо, направи ли селфита?
хахаха Не ние, тя е объркала форума
Напрао като Мито Пищака с четири миски в джакузито
Никога не бих ви игнорирала така ! Някой го е взел от тук, като го постнах вчера (докато ти пак хапваше) и го е пуснал в тубата.
И тва жената с ангажименти, куче, дете... Оплю ни колко страници сме оспамили, а за 10 минути тук омаза всичко.
8) Ама те излових