Предприемачеко разпускане!

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

С кво ши дойдете да знам кък да ва упътя

Аз, логично - СТанка, сигурно ще мина да зема и Лилето. Дай координатите в градуси да насочим оръдието

Аз, логично - СТанка, сигурно ще мина да зема и Лилето. Дай координатите в градуси да насочим оръдието
Упс забрайх че ти нямаш проблеми ае идвайте чакам до табелата "на къра" има и надпис на латиница "na kyra"

От: Предприемачеко разпускане!

[video=youtube;kdemFfbS5H0]http://www.youtube.com/watch?v=kdemFfbS5H0[/video]
много спамите мчай наблизжава Нанди да покаже дупе

Упс забрай че ти нямаш проблеми ае идвайте чакам ва na kyra

Ама дай да уредим гараж за Танка, да не го открадне некое пишлеме да се вози..докато ние правим ..салата ли... тюрлюгювеч ли.

[video=youtube;kdemFfbS5H0]http://www.youtube.com/watch?v=kdemFfbS5H0[/video]
много спамите мчай наблизжава Нанди да покаже дупе
Ама, за да направя селфи на задните си части трябва пак да ме снима някоя от раздвоените ми личности, а нещо ги разсърдих и сега не ми говорят.

Ама дай да уредим гараж за Танка, да не го открадне некое пишлеме да се вози..докато ние правим ..салата ли... тюрлюгювеч ли.

Тука ма затрудни тряя да изкарам овцете на дъжда да не си търсиш причина да не дойдеш

Ама, за да направя селфи на задните си части трябва пак да ме снима някоя от раздвоените ми личности, а нещо ги разсърдих и сега не ми говорят.

Сигур искат салам пък ти не им даваш

Тука ма затрудни тряя да изкарам овцете на дъжда да не си търсиш причина да не дойдеш

Само сложи табелата "na kyra" на централно място, за да я видим отдалече :)

Не бях чел скоро, да. Ти от какво си се разочаровала? От сериалите? Или съм изпуснал нещо по задните страници...

Нормално :) да си пропуснал или просто да се включиш... без ангажимент.
И, да, разочарована (бях) съм от последната серия на троновете, не като цяло от сериалите.
Може би има хубави за разпускане, но те питах, ти какво си гледал до сега или обичаш да гледаш, за да ти се препоръча :)

Идвам бе, ма чакай че командира нещо се дърпа за сТанка - вика не можело, от НАТО ще се карат.. ама ще дойдем с десантчиците, кажи къде да се спуснем, да не потрепем овчиците, ей.

Само сложи табелата "na kyra" на централно място, за да я видим отдалече :)

Ние също сме в Европа и сичко е на два езика, ама май да си прая селската салата чи няма времи, ората са напиха вече аз още салатата не съм напраял

Сигур искат салам пък ти не им даваш

:lol:И да искат - няма ! Аз съм доминиращата в групата и решавам. Салам - само от Бластера и то без да дъвчат.

:lol:И да искат - няма ! Аз съм доминиращата в групата и решавам. Салам - само от Бластера и то без да дъвчат.

Разбира се само натурален и големи порции гълтат без да дъвчат

Разбира се само натурален и големи порции гълтат без да дъвчат

Ти познаваш ли ги ? Моите раздвоени/разтроени личности, щото ние сме бая народ и още се опознаваме. Не знам как дъвчат и гълтат, щото ги държа на глад - за тва не ми говорят.

[video=youtube;8HRXLuCw-LA]https://www.youtube.com/watch?v=8HRXLuCw-LA[/video]

Ти познаваш ли ги ? Моите раздвоени/разтроени личности, щото ние сме бая народ и още се опознаваме. Не знам как дъвчат и гълтат, щото ги държа на глад - за тва не ми говорят.

Ето нали професионално ти отговарям като тясен спецялист

Re: От: Предприемачеко разпускане!

Няма страшно, ние ще поокастрим излишното, за да стане по стандарта :)

Моя е стандартен и има батерии за три часа, без нужда от дозареждане...
Може да измислим нещо?

Горе