Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Ама сте накипрени нълр тъй да не са изложим на къра

Е, ти и преди си се излагал - ние никога !

От: Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Няма да ти хареса три минутното демо на трезво...
Сигурно ще бързамза някоя благотворителна вечертя за опазването на хималайската панда.

Мммммм, приказват хората, че си бил много благотворителен, ще взема да повярвам вече, няма как. Ще си помисля значи :)

Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Е, аз просто намеквах, че Амуньовият инструмент, ако се съди по слуховете, е някакъв шедьовър, като Джокондата :)

Чак шедьовър не е ама, му придава форма един хирург, и не е първа хубост но... работлив се получи и ми промени живота.

От: Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Лили, ще идвашли, че вчера дойдоха два автобуса рускинчета млади, а съм обещал на страна да изчекна няколко негови сънароднички в името на добрите ни отношения.
А е хладно времето и тия не ходят на плаж и ме чакат сигурно. Размитат замен един вид

Ще успея ли да се вредя сред младите рускинчета. Да не се окаже, че дойда напразно :( Че и за плаж не бива времето :(

От: Re: От: Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Е, аз просто намеквах, че Амуньовият инструмент, ако се съди по слуховете, е някакъв шедьовър, като Джокондата :)

По-добре яйце Фаберже, че тая Джоконда отговаря на друг тип естетически изисквания, от друга епоха.

Муни, ти не каза диагнозата, да знам какви хапчета да пия и аз. Нали не е тумор ? Само деменция, а ?

Абе това е от чакрите, ама аз сам спецяализирал и за чакракчия ши та опрая

От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Последния път една към изгрев чак не издържа и отнесе, че се довършвах на ръка после и хамстера, а оная са дропила на сва метра на дивана и не мърда.

:lol::lol::lol: толкова ли бяха за имбицилите?

Намираш/срещаш ги нетренирани, какво да ти кажа? Съдба :rolleyes:
И си е обида почти, било за Его или ей така за мъжко достойнство, да си с кифла и да се довършваш сам. Санкционирай ги следващия път, да не се разглезват ;) Очевидно си джентълмен/кавалер, а в определени отношения си трябва и малко строгост и мъжество- рязкост ;) Аз ли да те уча :)
Кака съм, но все пак, не се излагайте де ...:twisted:

Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Мммммм, приказват хората, че си бил много благотворителен, ще взема да повярвам вече, няма как. Ще си помисля значи :)

Виж, аз не го правя за мен, на мен сами омръзнали плътските наслади, заобщото благо го правя иза доброто дело иначе аз съм праведна душа и не бих кръшнал на Крокодила.

Но иза теб съм чувал хубави неща, а и се надявам да не стигаме до репликата, "-Ааа не там не може!"

Абе това е от чакрите, ама аз сам спецяализирал и за чакракчия ши та опрая

Уууу, ти ся ш'са окажеш и чакра-кчия - идвам, като при джи пи - ликувай ма !

Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Никога не съм бил с кака аз все ги търся под 24 но в името на световната хармония, мога да се прежаля няколко пъти...

:lol::lol::lol: толкова ли бяха за имбицилите?

Намираш/срещаш ги нетренирани, какво да ти кажа? Съдба :rolleyes:
И си е обида почти, било за Его или ей така за мъжко достойнство, да си с кифла и да се довършваш сам. Санкционирай ги следващия път, да не се разглезват ;) Очевидно си джентълмен/кавалер, а в определени отношения си трябва и малко строгост и мъжество- рязкост ;) Аз ли да те уча :)
Кака съм, но все пак, не се излагайте де ...:twisted:

Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Муни, ти не каза диагнозата, да знам какви хапчета да пия и аз. Нали не е тумор ? Само деменция, а ?

Ми не мисе занимава с доктори, но открих лек.
Като се напиеш и не ти пука за това дали шпишеш вярно и как ти е лкраснбописа...

Коой , аз съм къртач никога не съ излагам а къртя мифки, май пак тряя се запознаваме, приятно ми е Курти Кутчуков

Абе веднъж се изложи, като се уплаши, ама само ние с Гого сме свидетели, а той вече не помни. Аз, обаче съм злопаметна и много натяквам, ако не си разбрал до сега. Идваме натокани, ама лилето я оставих при Муни на морето, че и там големи мераци изникнаха за тва Лиле, да му се не види...

От: Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Виж, аз не го правя за мен, на мен сами омръзнали плътските наслади, заобщото благо го правя иза доброто дело иначе аз съм праведна душа и не бих кръшнал на Крокодила.

Но иза теб съм чувал хубави неща, а и се надявам да не стигаме до репликата, "-Ааа не там не може!"

Сигурна съм, че от чиста благотворителност ще го направиш :) А ушите наистина не си ги давам - и без това с едното съм леко глуха :(

Re: От: Предприемачеко разпускане!

Абе веднъж се изложи, като се уплаши, ама само ние с Гого сме свидетели, а той вече не помни. Аз, обаче съм злопаметна и много натяквам, ако не си разбрал до сега. Идваме натокани, ама лилето я оставих при Муни на морето, че и там големи мераци изникнаха за тва Лиле, да му се не види...

Не съм правил тройка от 6-7 години поне, защо не пратиш някоя снимка, може да обмислим нещо по въпроса?

Като се напиеш и не ти пука за това дали шпишеш вярно и как ти е лкраснбописа...

И аз за тва реших да ползвам твойта диагноза ако си ходил, ама твоя метод не ми понася - верно ще стигна до тях. Пиши си, ние сме завършили китайска филология- ще се справим.

Нормално :) да си пропуснал или просто да се включиш... без ангажимент.
И, да, разочарована (бях) съм от последната серия на троновете, не като цяло от сериалите.
Може би има хубави за разпускане, но те питах, ти какво си гледал до сега или обичаш да гледаш, за да ти се препоръча :)

Последно гледах "Золото Глории" - руски, има го в Замунда. Не беше лош, де, ставаше за гледане. :roll:

Никога не съм бил с кака аз все ги търся под 24 но в името на световната хармония, мога да се прежаля няколко пъти...

Недей да се прежалваш :) И нямах предвид това. Т.е. да показвам като кака как се прави, а че от теб зависи да предразположиш жената :)
Лека нощ!

Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Сигурна съм, че от чиста благотворителност ще го направиш :) А ушите наистина не си ги давам - и без това с едното съм леко глуха :(

Нищо и вие инвалидите също сте хора, недей да страдаш... :(

В България боледуванията се делят на
1) - Не трябва да пиеш
2) - Пий 1 ракия и ще ти мине
:beer:

Горе