Предприемачеко разпускане!

От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Моя е стандартен и има батерии за три часа, без нужда от дозареждане...
Може да измислим нещо?

А, око да види, ръка да пипне. Само на описания не вярвам :) Искам преглед на... артикула :)

Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

А, око да види, ръка да пипне. Само на описания не вярвам :) Искам преглед на... артикула :)

Мога да пусна по еконт с преглед и тест на стоката, ама излиза към 80 лева че съм 90 кила.

От: Предприемачеко разпускане!

Ето нали професионално ти отговарям като тясен спецялист

И най-вече е безплатно, щото и аз като Ноке-то не мога да си позволя платен професионалист. Мерси, Бласти ! Кво викаш изкара ли Овците да ни посрещат, че сме близо, тамън подминахме табелата..

От: Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Мога да пусна по еконт с преглед и тест на стоката, ама излиза към 80 лева че съм 90 кила.

Е, добре, като изкарам 80 лева, веднага ще ти се обадя :)

Абе тия цигани много ни излагат по тивиседем в Брюксел бе баси...

Нали? Като да заявиш: Моята е ... :lol:

Ох, че забавно.
И само чакаме срещата/сблъсък/ съвъкупление в едно Цяло!
Моля ви споделяйте. Важно е :)

Re: От: Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Е, добре, като изкарам 80 лева, веднага ще ти се обадя :)

Не е проблем да отложим плащане аз за съфорумци съмн готов на жертви /ама те няма да си признаят/, ще ти дам на лично адреса да минеш.
Ако цапна две водки с редбул и една трева мога цяла нощ да показвам.

От: Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Just curious: Това преди правил ли си го?
Или разчиташ на доверчивост и наивност? Риск демек.

Re: От: Предприемачеко разпускане!

Нали? Като да заявиш: Моята е ... :lol:

Ох, че забавно.
И само чакаме срещата/сблъсък/ съвъкупление в едно Цяло!
Моля ви споделяйте. Важно е :)

Последния път една към изгрев чак не издържа и отнесе, че се довършвах на ръка после и хамстера, а оная са дропила на сва метра на дивана и не мърда.

От: Re: От: Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Не е проблем да отложим плащане аз за съфорумци съмн готов на жертви /ама те няма да си признаят/, ще ти дам на лично адреса да минеш.
Ако цапна две водки с редбул и една трева мога цяла нощ да показвам.

Е, аз все се надявах, че и на трезво можеш да ме уважиш, дори и да не е цяла нощ :) Тва Мона Лиза да е, пак ще ми омръзне цяла нощ да я гледам :) За адреса ще се разберем :)

Re: От: Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Just curious: Това преди правил ли си го?
Или разчиташ на доверчивост и наивност? Риск демек.

Кое да съм правил?
90 кила по еконт ли?
пшолзвам предимно други куриери че по евтрино излиза :)

Е, аз все се надявах, че и на трезво можеш да ме уважиш, дори и да не е цяла нощ :) Тва Мона Лиза да е, пак ще ми омръзне цяла нощ да я гледам :) За адреса ще се разберем :)

Аз пък Мона Лиза хич не мога да я гледам. Много ми прехвалена нещо, като тия дето сами се хвалят.

И най-вече е безплатно, щото и аз като Ноке-то не мога да си позволя платен професионалист. Мерси, Бласти ! Кво викаш изкара ли Овците да ни посрещат, че сме близо, тамън подминахме табелата..

Идвайте чакам въ на завоя и съм постлал червена рогозка, сичко е пирфектно

Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Няма да ти хареса три минутното демо на трезво...
Сигурно ще бързамза някоя благотворителна вечертя за опазването на хималайската панда.

Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Аз пък Мона Лиза хич не мога да я гледам. Много ми прехвалена нещо, като тия дето сами се хвалят.

Да! отвратително гадна картина, с адски депресираща гама.

А и ми идва прекалено ренесансова тая мазната...

Идвайте чакам въ на завоя и съм постлал червена рогозка, сичко е пирфектно

Почти сме при тебИ, готов ли си за посрещане на знатни дами с парашути ?

Е, аз просто намеквах, че Амуньовият инструмент, ако се съди по слуховете, е някакъв шедьовър, като Джокондата :)

Лили, ще идвашли, че вчера дойдоха два автобуса рускинчета млади, а съм обещал на страна да изчекна няколко негови сънароднички в името на добрите ни отношения.
А е хладно времето и тия не ходят на плаж и ме чакат сигурно. Размитат замен един вид

От: Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Да! отвратително гадна картина, с адски депресираща гама.

А и ми идва прекалено ренесансова тая мазната...

Муни, ти не каза диагнозата, да знам какви хапчета да пия и аз. Нали не е тумор ? Само деменция, а ?

Горе