И не съм ял още, по-скоро как го каза онази на играта на троновете: Чеша камъните на обелиска :lol:
А, значи пиеш, та щеше да се задавиш ? Хайде почеши камъните, че хората вече взеха и да закусват, докато ти смогнеш да вечеряш.
Той ся няма да смее да иде да яде от страх да не пуснеш селфи през това време
Ами, той каза, че яде на компа вече. Подготвил се е. Уни, реши ли проблема ? Сори, че не помогнахме, ама ние помагаме в други области - понякога дори медицински съвети даваме. Муни обеща да не ме кара да шия пердета, заради уместната консултация.
Въх, ще получи гастрит Унито от толкова незадоволено воайорство. Време е някоя кандидатка за слава да пусне селфи
Той ся няма да смее да иде да яде от страх да не пуснеш селфи през това време
Ами, той каза, че яде на компа вече. Подготвил се е. Уни, реши ли проблема ? Сори, че не помогнахме, ама ние помагаме в други области - понякога дори медицински съвети даваме. Муни обеща да не ме кара да шия пердета, заради уместната консултация.
Да не е лъжа, цял ден не съм ял смо на айрянче карам
Как я карате цял ден на 1 напитка, не знам. Аз ям по доста пъти и все съм гладен
Ей, сега се сетих Аничка защо не стои дълго - ми пази се да не и поискат селфи.:-o Другия път няма да я пускаме да излезе от тук без да покаже.
Как я карате цял ден на 1 напитка, не знам. Аз ям по доста пъти и все съм гладен
Стратег е Анибанито - усетих я аз
Спортувам, млад съм, метаболизмът ми е бързГлисти имаш, а ? Нищо, тук всички си имат домашни любимци, а някои дори си имаме домашни омразници, но добре че стоят кратко.
Спортувам, млад съм, метаболизмът ми е бърз
Нали, дойде, метне бързо нещо супер забавно, за да отклони вниманието и беж...
Ако се опитваш да ми насадиш чувство за вина - тц, не палучатся. На компа можеш и чифтета да мааш и мекици да пържиш, а айрянчето е много по-здравословно.
Цък, няма такива работи:
Близо до 24
Да се подмазваш с цветя е клише, но ги приемам, щото няма за какво да се подмазваш. Мерси Уни !