Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Те са много готини и майка му, и баща му - възможно най-добре си го приемат.
Е, тва е супер. Знаеш ли какви идиоти има.. Шефа ми счупи главата..Ше догледам филма и лягам, че утре ще ми се такова...

Е, тва е супер. Знаеш ли какви идиоти има.. Шефа ми счупи главата..Ше догледам филма и лягам, че утре ще ми се такова...

Ама що - кво толкова с кой спял. И аз съм на мнението на родителите му. Повече ме дразнят тия лицемерните, които са прикрити гейове и там от някакъв криворазбран морал се мъчат с жени. Такива хора точно са най-хомофобски настроени - хем ги сърби, хем ги боли.

Направо да се изнизвам от темата, докато редрум не ме е разконспирирал какъв защитник на хомосексуалната либоф съм.

Ама що - кво толкова с кой спял. И аз съм на мнението на родителите му. Повече ме дразнят тия лицемерните, които са прикрити гейове и там от някакъв криворазбран морал се мъчат с жени. Такива хора точно са най-хомофобски настроени - хем ги сърби, хем ги боли.

И аз мисля, че най-върлите хомофоби са прикрити гейове. Няма логика да мразиш нещо, което не ти пречи по никакъв начин. Виж как зарадвахме аудиторията. Я да се изкажат и мъжете тук по въпроса. Какво бихте направили ако имате син гей ?

Направо да се изнизвам от темата, докато редрум не ме е разконспирирал какъв защитник на хомосексуалната либоф съм.

Мен не ме е страх, той мен ме знае и ме е хранил доста за възгледите ми.

И аз мисля, че най-върлите хомофоби са прикрити гейове. Няма логика да мразиш нещо, което не ти пречи по никакъв начин. Виж как зарадвахме аудиторията. Я да се изкажат и мъжете тук по въпроса. Какво бихте направили ако имате син гей ?
Това е кат за раздел Политика.

На мен, предполагам, няма да ми направи кой знае какво негативно впечатление, ако хипотетичният ми син се окаже хипотетичен гей. Даже може да се зарадвам - в бг-мамата има една тема за снахи-усойници (направо да ти настръхнат косите).

Това е кат за раздел Политика.

Защо? Нали любов коментираме - няма място при политиката.

Не консумирам банбони язе, бира, и твърдо гориво само :lol:
Уни, аз мисля, че си латентен. Само ти трябва някой по-якичък да те приклещи и си готов. Кво тие е ? И бонбонки ш'си те черпят..

Да речем че мене не очаквам да ми е голям проблем ако евентуалната ми дъщеря харесва жени.

• Like
Реакции: Atis

Ей сега го викам :D

Не консумирам банбони язе, бира, и твърдо гориво само :lol:

Ми ще те черпят каквото поискаш, бе. Не казвам, че трябва да се продаваш, може да е по либоф.

Либоф от мен излиза само към котарачки, или мацарани, мацки и т.н. :p
Ми ще те черпят каквото поискаш, бе. Не казвам, че трябва да се продаваш, може да е по либоф.

Либоф от мен излиза само към котарачки, или мацарани, мацки и т.н. :p

Аз си те представям теб с някоя сравнително мъжествена жена. Ячка, може и с леки мустачки.

Дискриминацията е социално явление.
ТУк става дума за далеч по-тесни връзки.

Защо така мислиш? Че ще ти е по-лесно да приемеш дъщеря, отколкото син с обратна ориентация.

Горе