Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Като стана въпрос за 24, трябва да видя дали са излез нали субовете на новата серия на сериала 24

Преподай му някакъв урок, че да се научи :)

Да вземе да му рисува картинки, викаш ?:lol: Не му придиряй много, щом се предлага, като парче месо, ще прави, каквото му кажеш.

Такива картинки ли да рисувам :D:
100lv_400x221_929afe5383c4fd918da15f7d484471b3.jpg
Да вземе да му рисува картинки, викаш ?:lol: Не му придиряй много, щом се предлага, като парче месо, ще прави, каквото му кажеш.

Аааааа с мъжко се не гушкам аз :lol:

И през ум не ми беше минало да му даваш уроци по хомосексуална любов, но интересно защо на теб тази мисъл ти дойде.

Имах предвид да му помогнеш със съвети (на думи), придобити благодарение на богатия ти сексуален и интимен опит на по-зрял мъж.

Може и с картинки, да :)

И през ум не ми беше минало да му даваш уроци по хомосексуална любов, но интересно защо на теб тази мисъл ти дойде.

Имах предвид да му помогнеш със съвети (на думи), придобити благодарение на богатия ти сексуален и интимен опит на по-зрял мъж.

:lol:Уни, като чуе уроци и веднага за практиката се хваща !:lol: Много ще ти е от полза, като мине обучението на Уни, направо го пращай на братовчеда, след това.:lol:

Не чета между редовете тази вечер явно. :)
А, той по-добре да не се учи от мен, че аз колкото хубаво триш повече и на лошо мога да го науча :)

Последно редактирано:

8) Съобщението,което сте въвели е прекалено кратко.Моля ,въведете съобщение ,което съдържа поне 10 символа
:lol:Уни, като чуе уроци и веднага за практиката се хваща !:lol: Много ще ти е от полза, като мине обучението на Уни, направо го пращай на братовчеда, след това.:lol:

Е, братовчед ми за съжаление май е зает. И още по-голяма загуба за женския пол, че такъв красив младеж не се интересува от тях :)

Как така то да не е у лево бе душа. Малиии добре, че не се познаваме, че мен ме налазват винаги :-o
Е, братовчед ми за съжаление май е зает. И още по-голяма загуба за женския пол, че такъв красив младеж не се интересува от тях :)

Абе, един мъж ако е прекалено красив, винаги нещо друго ще му куца.

На приятелката, братовчед и и той у лево, все подаръци като се видим, я шоколади милка в формата на сърце , я нещо друго такова :lol:

Как така то да не е у лево бе душа. Малиии добре, че не се познаваме, че мен ме налазват винаги :-o

Уни, аз мисля, че си латентен. Само ти трябва някой по-якичък да те приклещи и си готов. Кво тие е ? И бонбонки ш'си те черпят..

Абе, един мъж ако е прекалено красив, винаги нещо друго ще му куца.

Да бе, такова хубаво високо момче е, знайш как му се лепят момиченцата да го вкарват в правата вяра :)

Да бе, такова хубаво високо момче е, знайш как му се лепят момиченцата да го вкарват в правата вяра :)

Е, за него това си е правата вяра. Аз не ги съдя, да си живеят, както им е хубаво. Родителите му как приемат нещата?

Е, за него това си е правата вяра. Аз не ги съдя, да си живеят, както им е хубаво. Родителите му как приемат нещата?

Те са много готини и майка му, и баща му - възможно най-добре си го приемат.

Горе