Ти ягънце, бре
Ти като ходиш на пазар за месо търсиш младо, а не дърто, нали
Реклама ли си правиш
Аджамия, младото не е научено :lol:
Преподай му някакъв урок, че да се научи
Преподай му някакъв урок, че да се научи
Да вземе да му рисува картинки, викаш ?:lol: Не му придиряй много, щом се предлага, като парче месо, ще прави, каквото му кажеш.
Аааааа с мъжко се не гушкам аз :lol:
Може и с картинки, даДа вземе да му рисува картинки, викаш ?:lol: Не му придиряй много, щом се предлага, като парче месо, ще прави, каквото му кажеш.
И през ум не ми беше минало да му даваш уроци по хомосексуална любов, но интересно защо на теб тази мисъл ти дойде.
Имах предвид да му помогнеш със съвети (на думи), придобити благодарение на богатия ти сексуален и интимен опит на по-зрял мъж.
Може и с картинки, да
И през ум не ми беше минало да му даваш уроци по хомосексуална любов, но интересно защо на теб тази мисъл ти дойде.
Имах предвид да му помогнеш със съвети (на думи), придобити благодарение на богатия ти сексуален и интимен опит на по-зрял мъж.
Може и с картинки, да
:lol:Уни, като чуе уроци и веднага за практиката се хваща !:lol: Много ще ти е от полза, като мине обучението на Уни, направо го пращай на братовчеда, след това.:lol:
:lol:Уни, като чуе уроци и веднага за практиката се хваща !:lol: Много ще ти е от полза, като мине обучението на Уни, направо го пращай на братовчеда, след това.:lol:
Е, братовчед ми за съжаление май е зает. И още по-голяма загуба за женския пол, че такъв красив младеж не се интересува от тях
Абе, един мъж ако е прекалено красив, винаги нещо друго ще му куца.Е, братовчед ми за съжаление май е зает. И още по-голяма загуба за женския пол, че такъв красив младеж не се интересува от тях
Как така то да не е у лево бе душа. Малиии добре, че не се познаваме, че мен ме налазват винаги :-o
Абе, един мъж ако е прекалено красив, винаги нещо друго ще му куца.
Да бе, такова хубаво високо момче е, знайш как му се лепят момиченцата да го вкарват в правата вяра
Е, за него това си е правата вяра. Аз не ги съдя, да си живеят, както им е хубаво. Родителите му как приемат нещата?