Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Стъпка без пантофките - трудна работа ! Що, бе Гога не си ги получИл ? Пратих ти ги в колетче, заедно с едни ръкавички, дето ти оплетАх, посочих адрес: езерото Ариана; получател: най-убавия лебед там. Чудна работа, тия пощи са объркАли нещо пак...

ама както трябва ли ги изплете - от коприва?

1273924546_divite_lebedi_1959_3_Small.jpg

А нищо ми няма, само не знам къде ми е главата

Някой да е виждал на Гого главата ??? Help !

ама както трябва ли ги изплете - от коприва?

Точно, щото съм чула, че опарването на копривата лекува ревматизъм. Или както казват рекламните лица на ''космодиск'' - рематиз.:lol:

От: От: Предприемачеко разпускане!

Той и баща ми на толкова е станал татко, а дядо дали и по-млад даже, ама все пак говорим за сегашно време/век и начини на забавление ... нали така!
В смисъл, надявам се не го подстрекаваш да почва да си търси жена за майка на детето си? Ако не я срещне безвъзвратно 8)

От чисто психологическа гледна точка си мисля, че човек трябва да е по-зрял, за да поема отговорност и да създаде здраво семейство. Знам, че има изключения, но това е моето мнение :)

и на среща в детската градина да не ти подвикват на детето: "Казахме да доведеш майка си, не баба си" :lol:

D-r-Krasimira-Dimitrova-1.jpg

отживяла си... да ѝ е живо и здраво детето

А нищо ми няма, само не знам къде ми е главата

махмурлияяяяяяяяя! :clap:

Що така бе? Нокича очаквах след рождения ден да се оплаква, а то ... други са го отнесли :)

Объркала си адреЗа: получател е най-хубавият жабок :)

Що, какво ти е? Ако трябва, ние ще се разходим до теб :D

А, при целувка превръща ли се в принц, тоз жабок ?
Ще се разходим, колко му е, ама трябва първо да обдиря колетчето из пощенските станции..

А, при целувка превръща ли се в принц, тоз жабок ?
Ще се разходим, колко му е, ама трябва първо да обдиря колетчето из пощенските станции..

Те ще станат демоде пантофите, докато ти ги върнат от пощата :)

махмурлияяяяяяяяя! :clap:

Що така бе? Нокича очаквах след рождения ден да се оплаква, а то ... други са го отнесли :)

А де...
Целия товар на моите плещи се стовари :(

Туй се оправя, ще оживееш. Я колко перманентни алкохолици има и кретат с години :)

И пушат, за да превърнат поне един от белите дробове в черен, за да могат да пият още повече !:lol:

Те ще станат демоде пантофите, докато ти ги върнат от пощата :)

Абе, баш тоА модел едва ли. Учените все опитват да го заместят, ама за сега - неуспешно.

и на среща в детската градина да не ти подвикват на детето: "Казахме да доведеш майка си, не баба си" :lol:

отживяла си... да ѝ е живо и здраво детето

Аз вероятно не съм права. Ти си.

Абе, баш тоА модел едва ли. Учените все опитват да го заместят, ама за сега - неуспешно.

Еееееееее, ама веднага се усети обаче, че тайно се опитвам да им намаля цената, щото и аз съм ги харесала пантофите :)

А в бг-мама и бул-мама има поне 5 теми на каква възраст е най-подходящо да се роди дете :)

Аз вероятно не съм права. Ти си.

не спорим, дискутираме, обменяме мнения като зрели хора - победител не се търси :)

Еееееееее, ама веднага се усети обаче, че тайно се опитвам да им намаля цената, щото и аз съм ги харесала пантофите :)

Нали те каних за едно кръгче, сега ходи ти ги търси из пощите в страната.

....
А в бг-мама и бул-мама има поне 5 теми на каква възраст е най-подходящо да се роди дете :)

За раждането е друго :)
Говорехме (или поне аз) за младите мъже и основанието да се обвързват сериозно.
Но приемам, че е прекалено субективно и зависи от много неща.

Е, ти много малък крак имаш. Аз, за да ги сложа, трябва да ги ъпгрейдвам.

Ми той и Гого така планираше да ги носи, таман щеше да му спестиш игра с ножиците.

не спорим, дискутираме, обменяме мнения като зрели хора - победител не се търси :)

Добре. Какъв победител? Къде е наградата? Приемам, че си прав за себе си и си имал твоите основания. Аз мисля или ако бях мъж, че под 30 години без постоянен доход и работа, място за живеене за предпочитане самостоятелно и кола не бих "влагал" в гадже или жена с презумция за бъдеща съпруга. Но както обясних, не искам да убедя някой в нещо, а вероятно да натъртя нещо за зрялост и отговорност, ама не е задължително да се задълбава :|

За раждането е друго :)
Говорехме (или поне аз) за младите мъже и основанието да се обвързват сериозно.
Но приемам, че е прекалено субективно и зависи от много неща.

Има теми и за имането на деца - на колко години мъже/жените е най-добре. Яко скубане на перушина между младите и дъртите става :)
Почти толкова весело колкото темите за подписа и сватбата :)

Горе