Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Нандинце, ей така ще се кефя на селфито :D

[video=youtube;Ynz1ZZ1pWZg]https://www.youtube.com/watch?v=Ynz1ZZ1pWZg[/video]

Абе днес било грешно, аз за туй още се ослушвам да почвам или да :lol:
Ааа, не съм казала това. За това не знам... казах, че си облагодетелстван от факта, че си последен. Хайде да бачкаме...

Абе днес било грешно, аз за туй още се ослушвам да почвам или да :lol:

Страшен танц обаждаш, Уни - Браво ! Аз съм атеист-работохолик и не ми пука. Днес било задушница, аз се чудя защо всяка нощ сънувам баба ми...

Последно редактирано:

Ахам, мен през 15 мин. някой ми звъни на портата да ми раздавал толкова ядене сега ще се чудя кво да го правя :D
Страшен танц обаждаш, Уни - Браво ! Аз съм атеист-работохолик и не ми пука. Днес било задуница, аз се чудя защо всяка нощ сънувам баба ми...

Ахам, мен през 15 мин. някой ми звъни на портата да ми раздавал толкова ядене сега ще се чудя кво да го правя :D

Тва с яденето за мъртвите е ужасен езически ритуал, ама ако някой даде черешки - няма да откажа.:rolleyes:

Имам цяла чанта :D
Тва с яденето за мъртвите е ужасен езически ритуал, ама ако някой даде черешки - няма да откажа.:rolleyes:

Хайде добро утро, кой на кафе, кой на бира, но гледам че рано, рано всички за дупе мислят! :D

Така сте тва мъжете - физиология ! Запечатал ми се е един полезен съвет от женско списане: ''мъжът винаги се буди с ерекция - не си мисли, че заслугата е твоя!'':lol:

Мите, как си миличък ?

Двоен пост, мамка му.

Така сте тва мъжете - физиология ! Запечатал ми се е един полезен съвет от женско списане: ''мъжът винаги се буди с ерекция - не си мисли, че заслугата е твоя!'':lol:

Хахаха, аз още не съм лягал и цяла нощ съм щръкнал, па сутрин е даже болезнено - но определено и Вие имате заслуга и то голяма.

Та, какви са ви плановете за днес?

Хахаха, аз още не съм лягал и цяла нощ съм щръкнал, па сутрин е даже болезнено - но определено и Вие имате заслуга и то голяма.

Тва не трябваше да го споделяш ! Отиде ми концентрацията за работа...:rolleyes:

Скъпа, супер съм - ежедневие и еженощие - тук поне разпускам, че нещо влязох в работен цикъл последните 2 месеца.

Така е Мите, а накои тук работим, тук разпускаме и добре, че физиологичните нужди все още се извършват в реалността, че щяхме да атрофираме напълно.

Така е Мите, а накои тук работим, тук разпускаме и добре, че физиологичните нужди все още се извършват в реалността, че щя
хме да атрофираме напълно.

То бива и да целувам монитора - мани да не дава Господ

Мани, изплъзна ми се - съжалявам

Съжаляваш ти, а съм само на половината работа и то тривиалните теми - поне да бях стигнала до вибраторите, та да ползвам вдъхновението...

Горе