Ааа, не съм казала това. За това не знам... казах, че си облагодетелстван от факта, че си последен. Хайде да бачкаме...
Абе днес било грешно, аз за туй още се ослушвам да почвам или да :lol:
Страшен танц обаждаш, Уни - Браво ! Аз съм атеист-работохолик и не ми пука. Днес било задуница, аз се чудя защо всяка нощ сънувам баба ми...
Ахам, мен през 15 мин. някой ми звъни на портата да ми раздавал толкова ядене сега ще се чудя кво да го правя
Тва с яденето за мъртвите е ужасен езически ритуал, ама ако някой даде черешки - няма да откажа.
Дразниш, а ?
Хайде добро утро, кой на кафе, кой на бира, но гледам че рано, рано всички за дупе мислят!
Така сте тва мъжете - физиология ! Запечатал ми се е един полезен съвет от женско списане: ''мъжът винаги се буди с ерекция - не си мисли, че заслугата е твоя!'':lol:
Двоен пост, мамка му.
Хахаха, аз още не съм лягал и цяла нощ съм щръкнал, па сутрин е даже болезнено - но определено и Вие имате заслуга и то голяма.
Та, какви са ви плановете за днес?
Тва не трябваше да го споделяш ! Отиде ми концентрацията за работа...
Скъпа, супер съм - ежедневие и еженощие - тук поне разпускам, че нещо влязох в работен цикъл последните 2 месеца.
Така е Мите, а накои тук работим, тук разпускаме и добре, че физиологичните нужди все още се извършват в реалността, че щя
хме да атрофираме напълно.
Мани, изплъзна ми се - съжалявам