Всичко е пирфектно а при вас, Нандиту разбчрах чи на диета няма да я дразня и да са уригам на ягнешко ама Лилиту нещо са пофали
Е, аз ям агнешко, ма предпочитам да не ми се уригват с дъх на такова
Целият форум е общо взето посветен на негово величество Трафик."Да поговорим за нещо по-приятно: за хора, обуща, параходи и крале, защо морето е така необятно и има ли прасето криле..."
Шегувам се... моят мъничък, очарователен онлайн магазин има нужда от посещения.
Може би има нужда от... освежаване на менюто...
Хванала съм една книга: Syndicating Web Sites with RSS Feeds
Все едно е на китайски Някой може ли с две думи да ми каже как се прави трафик?
Ама трябва да е добре резюмирано, от сорта:
Икономиката е "дал Кольо, зел Кольо" само дето "Зел Кольо" трябва да е повече...
Та кажете, набързо: какво знаете за трафика?
Е, аз ям агнешко, ма предпочитам да не ми се уригват с дъх на такова
То аз без дъ искам са изтървах няма повече да са фаля чи Нандиту ще почне да яде чушките с дръжките
Туй за мойто образно уригвание ли са отнася ей ся кък да не та убидъ на буквалиска
Напрау, така ма изкуши с трупче на овчето бебе, че вече само дръжките и семките на чушките ше ям.
Споко, чушките са за теб - за мен е отпадната част, щото Бластера се орига на агнешко и ме изкушава жестоко.Привет народе :beer:
Скъпа, освен семките на чушките има ли нещо друго за вечеря?
Е, то само ти не си мъ убиждал на буквалистка. Давай, убиждай ма, таман гледам един филм за мазохисти, та са вдъхнових..
Кво става бре, еййй минали сте 300 страници вече
Споко, чушките са за теб - за мен е отпадната част, щото Бластера се орига на агнешко и ме изкушава жестоко.
Само чушки не ти звучи добре, а ?
Ти са прицелвай, кат пишеш, да не ми извадиш някое око.Няма са плашиш само исках да поясня щот къкто сазах вече клавитурата ми освен чий чайнамайна и разбричкана и буквите фърчат ако та уцели някой буква по главътъ не съм виновен
Ааааа, не се притеснявай, ще го преживея, ама поне да има и сиренце, че много обичам!
Ти са прицелвай, кат пишеш, да не ми извадиш някое око.
Няма са плашиш само исках да поясня щот къкто сазах вече клавитурата ми освен чий чайнамайна и разбричкана и буквите фърчат ако та уцели някой буква по главътъ не съм виновен