Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

А, да - и аз ги обичам така. И салатка може да си резнем и ето ти вечеря.

Знаех си, че си оправно момиче - съгласих се веднага, ама ако може и една ракийка да сипеш ще е чудно.

Хора влюбих се неизменно и за това цял ден ме няма :-o

Просто само като я видях и паднах, не можах да устоя на чара и :lol:

attachment.php

Прикачени файлове

• 1525458_651079221644608_5477702831060903884_n.jpg
    1525458_651079221644608_5477702831060903884_n.jpg
    35.4 KB · Преглеждания: 18

Бластер, имам предчувствието че си някъде от бермудския триъгълник Видин-Враца-Монтана, па може ида съм се излъгал знаеш ли

Не е от тоя триъгълник Бластерюгата. Прекалено мьеко говори, за да е от там, а и в района имат друг диалект. Щом не пише ''тама'' и ''тръгаме'', значи не е .

Хора влюбих се неизменно и за това цял ден ме няма :-o

Просто само като я видях и паднах, не можах да устоя на чара и :lol:

attachment.php

Уни, мани тиа нарциси от пред, поне да оплакнем и ние окото

Ааааа, само за мен ги сваля :D
Уни, мани тиа нарциси от пред, поне да оплакнем и ние окото

Днес се бях разработил :)
Бивам иначе горе-долу. :)
Кво става, Уни

Уни, ти не стига, че си латентен гей, ами си и извратен. Спихна ми се либидото. А мислех да флиртувам тази вечер.

Не е от тоя триъгълник Бластерюгата. Прекалено мьеко говори, за да е от там, а и в района имат друг диалект. Щом не пише ''тама'' и ''тръгаме'', значи не е .

Оооо, добра си, браво - и Я ЧЕ се почудим още малко от къде може да е Бластеру - също така много Чекът в тоя триъгълник

Знаех си, че си оправно момиче - съгласих се веднага, ама ако може и една ракийка да сипеш ще е чудно.

Че как без ракийка ? Тати за кой мислиш, че я е пекъл/варил...ако не за морския вълк.

Уни, ти не стига, че си латентен гей, ами си и извратен. Спихна ми се либидото. А мислех да флиртувам тази вечер.

Какъв Флирт бе Лили, той Гого те закова със среща - не е като старите бастуни тука - едни ранът със шпек, други са умилкваме, така се прави като 19 годишните, иначе няма успеваемост.

Оооо, добра си, браво - и Я ЧЕ се почудим още малко от къде може да е Бластеру - също така много Чекът в тоя триъгълник
Мани, мани е врачанския диалект. Знаеш ли как викат на охлюва ? ''Рожкавец''. Едно време пристига дистрибутор на Степ и гледам егати якия пич, направо се захласнах - официалните приказки добре и като поседна на кафе и като запраска оня ми ти диалект - развъзбудих се, както казваше ''един познат''.

Какъв Флирт бе Лили, той Гого те закова със среща - не е като старите бастуни тука - едни ранът със шпек, други са умилкваме, така се прави като 19 годишните, иначе няма успеваемост.

Аз съм от старата генерация - флирт ми трябва. Не може така веднага да се нахвърлим на сладоледа. А пък Гого много несериозно ме кани - току-виж ми объркал бедрото с нечие друго.

От: От: Предприемачеко разпускане!

Целият форум е общо взето посветен на негово величество Трафик.

С някой линк евентуално може да провокираш интерес и да се заформят раздувки с участието на кадърни и особено на не толкова трафик-специалисти.

Да забелязах някакви оферти с предложения... за малко пари да ми направят "голяяям" трафик:))
Ама още не съм решила да се възползвам от тях, защото освен посетители сайтът трябва да има готова концепция...
Та ми се иска да поговоря с някой за концепцията и тогава за... популяризиране на бранда...

КАК ДА НЕ ТЕ ОБИЧА ЧОВЕК :D

Именно ! Тати с тая цел вари - белким някой ме обикне, ама тц - ти си първия. Ще ида да му кажа...

Чи ко та бърка мойта либоф виж ква е прекрасна като ме затисне и няма мърдане. :lol:

От: От: Предприемачеко разпускане!

Да забелязах някакви оферти с предложения... за малко пари да ми направят "голяяям" трафик:))
Ама още не съм решила да се възползвам от тях, защото освен посетители сайтът трябва да има готова концепция...
Та ми се иска да поговоря с някой за концепцията и тогава за... популяризиране на бранда...

Светла, виж в този раздел, щом е онлайн магазин: http://www.predpriemach.com/forumdisplay.php?f=54

Аз съм от старата генерация - флирт ми трябва. Не може така веднага да се нахвърлим на сладоледа. А пък Гого много несериозно ме кани - току-виж ми объркал бедрото с нечие друго.

Ама не беше ли ти в Борисовата градина?
Май съм се объркал, ужас :shock:

Горе