Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Ти трябва да предложиш да нахраниш дамата - не обратното :)

Па то... тоя шпек само тя не го е яла още, май..

Детска пишка 20 стинки.............

Язе не говоря за мойта, мойта е дърта и изкуфяла вече, аз и викам надолу тя нагоре се пъчи, не ме разбира и не слуша вече..... тегло :(
Уни нали си пуснал темата за разпускане кви са тез разпродажби

Живи ли ги хапваш зайците?

Ся да не влизаме в пудробности да не ти са прияде ама говоря за живи зайци а не припарирани, имам рицепта за диви зайци на шиш голяма вкусотия, аве ти кво си приготвила за вечеря

Язе не говоря за мойта, мойта е дърта и изкуфяла вече, аз и викам надолу тя нагоре се пъчи, не ме разбира и не слуша вече..... тегло :(

Ми тя и мойта ней първа младос и уж понаучена ама и тя се пъчи и ма дърпа и иска още свят да види

Уни, тва ме подсети за вица, дето бабата и дядото си разменили по грешка възбуждащите хапчета, след което бабата се вкоченила, а на дядото му се отворили всички рани от войната..:lol: То на тая възраст не знаеш къде ще те удари парализата.

Начи да се радвам, че още ме гледа в шапката не в обувките. :lol:
Уни, тва ме подсети за вица, дето бабата и дядото си разменили по грешка възбуждащите хапчета, след което бабата се вкоченила, а на дядото му се отворили всички рани от войната..:lol: То на тая възраст не знаеш къде ще те удари парализата.

Ся да не влизаме в пудробности да не ти са прияде ама говоря за живи зайци а не припарирани, имам рицепта за диви зайци на шиш голяма вкусотия, аве ти кво си приготвила за вечеря

Ти ще приготвиш вечерята - първо, трето, пето. Нали вече обясних.

Ти ще приготвиш вечерята - първо, трето, пето. Нали вече обясних.

Опасявам се, че приготвената от Бластера вечеря ще бъде ''шпек с чурешки'' - особено добра комбинация, но не съвесем съразмерна..

Начи да се радвам, че още ме гледа в шапката не в обувките. :lol:

Че как ! Хората пари дават за тоя ефект, а ти се оплакваш..

Тоя лаф от един дядо го снам от преди години, той беше пълен само с такива работи :D

Вика еййййй, ице лесни сте вие, аз кво да кажа едно време на ваще години все шапката ми гледаше, сега само обувките. :lol:

Още колко има ама всичко е нецензурно. :D

Че как ! Хората пари дават за тоя ефект, а ти се оплакваш..

Лилиту пусна пак фитила и не каза дали ши прескачаме фторото, Нандиту и тя и ко ши вечерями

Горе