Предприемачеко разпускане!

От: От: Предприемачеко разпускане!

Лилиту пусна пак фитила и не каза дали ши прескачаме фторото, Нандиту и тя и ко ши вечерями

Няма да прескачаме - нали ти казах, ядинито е от тебе. Аз мога и 5 пъти да ям, не ми пречи :)

Аве ти да не ма плашиш пак, знайш ли чи аз цяло пиле го ям за пет минути и полвина

ше се загуцаш - по-бавно трябва да ядеш. Не те плаша, просто ти казвам да приготвиш богата софра, ако ши ма каниш на вечеря, щот не се наяждам с малко.

Лилиту пусна пак фитила и не каза дали ши прескачаме фторото, Нандиту и тя и ко ши вечерями

Нандиту носеше бира, ама с тия заешки чевермета май ш'са откажа.. аз кво ще ям ? Добре, че е Ани да донесе малко разсад.

Нандиту носеше бира, ама с тия заешки чевермета май ш'са откажа.. аз кво ще ям ? Добре, че е Ани да донесе малко разсад.

Добре, че ям мисо, че единият зарзават на Аниту ми изглежда леко бодлив :)

Добре, че ям мисо, че единият зарзават на Аниту ми изглежда леко бодлив :)

То бодливото май цвете беше и сигурно е отровно ,ама пипера ставаше... Цветето беше с твърд косъм, като Бластера.

ше се загуцаш - по-бавно трябва да ядеш. Не те плаша, просто ти казвам да приготвиш богата софра, ако ши ма каниш на вечеря, щот не се наяждам с малко.

Даа ръната прай борбъта, ама ми спряха тока и на свещи ко искаш

От: Предприемачеко разпускане!

Туй ми прилича на ниагарския водопад
.....................................
Инж. Балкански на Ниагарския водопад...
През това време репортер от CNN задава на туристите един и съш въпрос:

- За какво мислите, докато гледате това чудо?

Французинът: Мисля за красота...
Италианецът: Мисля за величие...
Инж. Балкански: Мисля за ебанйе!
Репортерът: Ама как така?!
Инж. Балкански: Аз винаги само за ебанйе мисля.

Исках та бъзикна с видеото преди малко дет пуснах, ама на свещи шпека изглежда по голям само няма са плашиш

А, не се усетих, че трябва да го гледам, но е забавно по какъв коренно различен начин се възприемат едни и същи неща :)

Eeeeeeeeeeeeeeeeee, великите домакини си самонапълниха кошницата !:lol: Наздраве за комшиите !

Аз викам, че перете, вие мачове гледате.

Ба, перем... мач гледаме всички мъже тука..:lol: Пуу, тия изравниха мама му стара.. Ти переш ли, бе Лиле ?

Ба, перем... мач гледаме всички мъже тука..:lol: Пуу, тия изравниха мама му стара.. Ти переш ли, бе Лиле ?

Да, мисля да пусна една пералня, като стане 12 часа, да използвам нощната енергия :)
Да кажеш кои трябва да подкрепяме :)

Да, мисля да пусна една пералня, като стане 12 часа, да използвам нощната енергия :)
Да кажеш кои трябва да подкрепяме :)

Играят Бразилия и Хърватска, аз съм за балканците, ама за сега е 1:1. Ти нещо изчезна, викам дали да не отиде да переш на Бластера при комшийката, пък после на вечеря на свещи..

Играят Бразилия и Хърватска, аз съм за балканците, ама за сега е 1:1. Ти нещо изчезна, викам дали да не отиде да переш на Бластера при комшийката, пък после на вечеря на свещи..

Ами, правех едни неща, ама май за тази вечер вече приключих. Прането е интимна дейност - поне 3 вечери на свещи трябва да има преди някой да си даде мръсното бельо на друг, за да му го изпере. Даже и на пералня :)

Ами, правех едни неща, ама май за тази вечер вече приключих. Прането е интимна дейност - поне 3 вечери на свещи трябва да има преди някой да си даде мръсното бельо на друг, за да му го изпере. Даже и на пералня :)

Тва критика към Бластера ли е ? :rolleyes:

Горе