Вий ма напийте без мизе чи да видите и аз кви рими мога да ридя ил да сминям заведенийто можи и на швецка маса да оотида а,,, стига си го пушила туй мисце давай аланглеНе знам, днес сутринта тропна едно стихотворение и изчезна, може да пише стихосбирка,,
Атъй ши са наместим на масата ама идиния крак са клати путложи нещу чи да ни уцапами чаршафа дет си го сложила месту покривка и пускай мача чи тъз вечер ши гърмя френско шампаско :wink:
Викаш да не клатя шампанското тъйли, ми тез мърмоти не ми са видат толко страшни, айде можи и Х чи хем шанпейн ши има и шоколодче
Гагарин, пак ме изненадваш и не ми оставяш друг шанс освен да капитулирам за сетен път.
А и още съм като треснат с тиган по главата от прочетеното.... Като се съвзема май ще трябва да търся огледало да видя дали и прическата не е пострадала.
Аз няма ма ти ни са ублягай много на масата чи са клати, и пак ти ши си виновна,,, ма няма са плашиш нал знайш чи бая против стрес; пък талянците те ни са виновниА, що - може да го пораклатиш малко, колкото да гръмне и да ме уплаши малко:-o
Видя ли кво станА с талянците ? Нищо не се знае вече, аз лично повече обичам шоколад, ма за мача не ми пука кой ше бие.
А представи си как може да те изненадам, ако се окажем в един и същ пространствено-времеви континуум Ще забравиш за прическа и за всичко
Аз няма ма ти ни са ублягай много на масата чи са клати, и пак ти ши си виновна,,, ма няма са плашиш нал знайш чи бая против стрес; пък талянците те ни са виновни
Стресирах се само като се замислих за тая възможност. А може и тикове да получа ако трябва да се озъртам за тебе и да очаквам изненади. Да не говорим че стресът влияе отрицателно на растежа на косъма...А представи си как може да те изненадам, ако се окажем в един и същ пространствено-времеви континуум Ще забравиш за прическа и за всичко
Днес талянците ли играят?
Ха, здравейте
Оо Лили секси аватар си сложила, с кво уцапа горната усна с млекце ил айрънче :wink:
Спукойно са облягай тогаз вида ли ко стана с мачаНяма са ублягам много, ма мое ли са поотъркам поне ? Ако стане беля и са уплаша ш'баиш и ше лееш куршум..
За Швейцария.Талянците падаха вече, сега гледаме франсетата и швейцарците - за кой сме, че аз съм неутрална, като швейцария през втората световна..
Нещо ново поетично да ни разнежиш ?