Предприемачеко разпускане!

От: Re: Предприемачеко разпускане!

Я сега да си признаят тези, които след секс се завъртат на другата страна и плачат. :)

Не се е случвало, но се е случвало да се смея дълго време, след това.
5:0 егати мача.

Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Притеснявам се за теб, ако редовно ти се случва да плачеш след секс :)

Това е като цигара след секс за мен. Малко е психо, но напира, няма как. :) Можеше да е по-зле - да изляза на терасата и да крещя "Аз съм най-добрия, номер едно съм, мамка ви" :)

Т=

От: Предприемачеко разпускане!

Аз повече футбол няма да гледаммммммммммм. Това е пълен смях.....

Re: От: Re: Предприемачеко разпускане!

Това е по-грубо. :) Знам двойка по време на секс доста смях е паднало от страна на мъжа, ама не му пречело. :)

От: Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Цигарата ми е задължителна брат, иначе не съм ревал. :)
Това е като цигара след секс за мен. Малко е психо, но напира, няма как. :) Можеше да е по-зле - да изляза на терасата и да крещя "Аз съм най-добрия, номер едно съм, мамка ви" :)

Т=

Душа, представяш ли си сега да ги обърнат с 5:10 :D

От: Re: От: Re: Предприемачеко разпускане!

Това е по-грубо. :) Знам двойка по време на секс доста смях е паднало от страна на мъжа, ама не му пречело. :)

Сега ако вземеш и да преведеш написаното може и да успея да схвана какво си казал :)

От: Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Т=

Няма да си първият :) Джеймс Камерън вече го е правил :) Това с плаченето е по-плашещо за жените.

Душа, представяш ли си сега да ги обърнат с 5:10 :D

Направо го виждам Унка ! Франсетата напускат терена и швейцарците почват да вкарват.:D

Шоколадите най-после се разписаха 5:1 - смисъл- никакъв

Дс, но няма врема :(
Тея ми са много противни французите....
Ама напредваме 5:2 :D
Шоколадите най-после се разписаха 5:1 - смисъл- никакъв

Дс, но няма врема :(
Тея ми са много противни французите....
Ама напредваме 5:2 :D

И аз ги недолюбвам франсетата, като футболен отбор. Няма как да наваксат банкерите, Унка.

Що не зачетоха последния гол ? Щеше да е 6:2 егати резултатния мач.

Той тоз съдия беше пълен фалш. Дущко , аз викам да се гушкаме и да спимкаме. Може по един сладолед да хапнем преди това :rolleyes:
Що не зачетоха последния гол ? Щеше да е 6:2 егати резултатния мач.

Той тоз съдия беше пълен фалш. Дущко , аз викам да се гушкаме и да спимкаме. Може по един сладолед да хапнем преди това :rolleyes:

Не ми се яде нищо, айде да се гушкаме и да спинкаме. Лека нооош на останалите.

Re: От: Re: От: Re: Предприемачеко разпускане!

Сега ако вземеш и да преведеш написаното може и да успея да схвана какво си казал :)

Е как какво. :) Двама души праят секс, мъжът се смее. На него не му пречи, но за момичето не знам, сигурно не е била много щастлива. Все пак за жените си е доста специален момент. По рядко се среща мъжемалачки в стил Саманта от Секса и града. :)

Абе вие жените много ли бруталеете като споделяте? :)

Re: От: Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Няма да си първият :) Джеймс Камерън вече го е правил :) Това с плаченето е по-плашещо за жените.

Защо, аз имам предвид плакане от щастие, не от разочарование. Макар че ходи го разбери какво е. :)

От: Re: От: Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Защо, аз имам предвид плакане от щастие, не от разочарование. Макар че ходи го разбери какво е. :)

Ами точно, че трудно ще разберат защо плачеш :) Притеснително е някак :)

Горе