Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Талянците падаха вече, сега гледаме франсетата и швейцарците - за кой сме, че аз съм неутрална, като швейцария през втората световна..
Нещо ново поетично да ни разнежиш ?

Мисля да поспра с поезията, че Нокето много се стресира, чак в гардероба търчи да се крие от мене. То знам, че съм страшна, ама все пак...

Благодаря ти, знаех си, че си ценител :) Не се сетих всъщност, че ще е по-безболезнено да пия млекце или айрянче, вместо да махам мустака :(

Искаш да кажиш чи си замаскилрала мустака с млекце, хехе тисъ бъзикаш, аа ко прай котиту то цапа ли мустака

Мисля да поспра с поезията, че Нокето много се стресира, чак в гардероба търчи да се крие от мене. То знам, че съм страшна, ама все пак...
Нокето просто не е свикнал на такива силни емоции и се панира кат му дойдат в повече... А от паник атаките косата се накъдря в неправилните сегменти.

Искаш да кажиш чи си замаскилрала мустака с млекце, хехе тисъ бъзикаш, аа ко прай котиту то цапа ли мустака

За съжаление не съм го виждала котето скоро :) Ама за мустака почвам от днес редовно да пия айрян :)

Тройка Мите, някой ще пие шампанско...:rolleyes:

Спукойно са облягай тогаз вида ли ко стана с мача

Видях - тройка с гарнитура.. ше зема да се пооблегна лекинку такова.. Дано не гръмне шампанското предварително, че аз много съблазнителну съ ублягам.

Май трява ви кажа леканош щот от браншовата организация на свободните овчяри пак ма викат,,,

Май трява ви кажа леканош щот от браншовата организация на свободните овчяри пак ма викат,,,

Мдааа, пашата на лунна светлина повишава млеконадоя, съм чула.. Лека паша Бластерини.

Нокето просто не е свикнал на такива силни емоции и се панира кат му дойдат в повече... А от паник атаките косата се накъдря в неправилните сегменти.

Малко мента, глог и валериана няма ли да те оправят? Аз чак се притесних за твоето емоционално здраве :)

Лека нооооож!

Малко мента, глог и валериана няма ли да те оправят? Аз чак се притесних за твоето емоционално здраве :)
Със сигурност ще ме оправят - ако ми ги донесеш в леглото докат лежа и бера душа.

А ако си с разкопачна жилетка и приседнеш докато сърбам, до 5 секунди ще съм се съвзел.

Това смешна, работа тея французи, как сме ги млатили сега се правят на нещо......................

Казвайте резултата (ъпдейтвайте) при нужда шот не гледам.

Със сигурност ще ме оправят - ако ми ги донесеш в леглото докат лежа и бера душа.

А ако си с разкопачна жилетка и приседнеш докато сърбам, до 5 секунди ще съм се съвзел.

То май до твойто легло ще се добера само в случай, че береш душа :)

Това смешна, работа тея французи, как сме ги млатили сега се правят на нещо......................

Тва са коренно различни отбори унка, като са по-добри в мача ше бият. Ние на старите лаври няма какво да лежим - няма футбол в бг вече.

Пуууу, душа наиш като г гледам как ми се иска да съм малко по-млад и все-още спортуващ :(
Те ито едните нито другите играят, ама ......
Тва са коренно различни отбори унка, като са по-добри в мача ше бият. Ние на старите лаври няма какво да лежим - няма футбол в бг вече.

Pak ispusnah rezultatnia mach da se eva...

За франсетата ли си Мите ? Верно изпусна головете, ама през второто полувреме - суша.

Горе