Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Ааааааа, аз не съм кат митето, ако ша успокояваш някой няма да те давам на друг :p
Коч, съм си не си давам мойто току-така :p

Ми той и Митето не ма дава, аз за тва снощи не дойдох - не мъ пусна.. А аз го слушам, щото е моя пират и като се ядоса може да ме хвърли зад борда..

Те и децата на хелуин са с маски нали. Ама не казвай на нандито, че се преструвам :rolleyes:
Ти ако беше истински коч, нямаше да те е страх от лошите климатични условия.

Аз веднага ще скоча да си те спася :rolleyes:
Ми той и Митето не ма дава, аз за тва снощи не дойдох - не мъ пусна.. А аз го слушам, щото е моя пират и като се ядоса може да ме хвърли зад борда..

Чувствам се низвергната. Ако падна зад борда и тръгна да се давя, най-много някакви доброволци от Грийнпийс да понечат да ме спасят :(

Чувствам се низвергната. Ако падна зад борда и тръгна да се давя, най-много някакви доброволци от Грийнпийс да понечат да ме спасят :(

Ти пък от къде знаеш, дали случайно си падала на скоро? Може бая желаещи да се появят в сюблимния момент

Ти пък от къде знаеш, дали случайно си падала на скоро? Може бая желаещи да се появят в сюблимния момент

Може, ако имам късмета да се изтърся през борда в някакъв китоловен район.

Що, тъй, аз винаги бих се хвърлил :)

Аз веднага ще скоча да си те спася :rolleyes:

Надявам се да не се налага, щото не искам да ме изхвърля моя пират. ..:rolleyes:

Добре, няма да се страхувам вече :-o гушкай си се с пирата :-o
Надявам се да не се налага, щото не искам да ме изхвърля моя пират. ..:rolleyes:

Може, ако имам късмета да се изтърся през борда в някакъв китоловен район.

Как заблуждаваш самооо. Ще се изтрепят, ама се правиш, та да дойдат повече, нали ? Знаем ги тия номера.:wink:

Как заблуждаваш самооо. Ще се изтрепят, ама се правиш, та да дойдат повече, нали ? Знаем ги тия номера.:wink:

Е, съгласна съм, че мога да привлека вниманието на някой китоловец от раз. За спасяване съм силно скептична. Добре, че все пак имам известна закалка в язовири и на басейна Академик, та може и да не се наложи.

Е, съгласна съм, че мога да привлека вниманието на някой китоловец от раз. За спасяване съм силно скептична. Добре, че все пак имам известна закалка в язовири и на басейна Академик, та може и да не се наложи.

Виж сега, ако държиш да е точно китоловец нямам нищо против, ама тая скромност не ти отива ! Не случайно се обърнах към теб с г-це Прекрасна:wink:

Ти ли? Ще споделя нещо лично, но само една дума като чух от теб ми беше достатъчна, друго е последствието....

Лиле, ти така като пишеш за китоловни кораби да не вземеш да излезеш скрита лимонка и да се окажеш баси засуканата мацка? Или имаш големо чувство за хумор?

ПП: Лилито избяга май ми се обиди...:(

Последно редактирано:

Салюдо паратодосс [video=youtube;GDBaeQ5JPuU]https://www.youtube.com/watch?v=GDBaeQ5JPuU[/video] пийти ли ил са лигавите със сламка :|

Бластер, от Уикилийкс ми пратиха тия сателитни снимки от твойте танци снощи - нещу да си признайш ?

Grease_Still_PK_C-5143.jpg

Бластер, от Уикилийкс ми пратиха тия сателитни снимки от твойте танци снощи - нещу да си признайш ?

Ми признавам си чи фърлях малко къчове ама кумшийката са джаска повиче,,, иначе мафали чи съм са справил дубре кът колче ипак шима води на танци

Браво, ма за да те заведе и трети път разчупи малко, е така:

Crazy-Funny-People-27-FunnyPica.com__f_improf_490x600.jpg

Горе