Предприемачеко разпускане!

От: От: Предприемачеко разпускане!

Лиле, ти така като пишеш за китоловни кораби да не вземеш да излезеш скрита лимонка и да се окажеш баси засуканата мацка? Или имаш големо чувство за хумор?

ПП: Лилито избяга май ми се обиди...:(

Не, не съм се обидила, просто не съм видяла коментара. На аватара си приличам, но с 20 кила повече. Досега никой не ме е обвинил, че съм засукана мацка.

Браво, ма за да те заведе и трети път разчупи малко, е така:

Виж файлът 10234

А, нанди, кога успя да снимаш бластера?

От: Предприемачеко разпускане!

Не тий познал уйкиликса, аз съм от по напредналите и мога си връзвам галошите кът са подпирам на гегата

Да не си почнал тайно да ходиш на йога ? Подозирах, а исках аз да те уча...

Не, не съм се обидила, просто не съм видяла коментара. На аватара си приличам, но с 20 кила повече. Досега никой не ме е обвинил, че съм засукана мацка.

А госпожица Прекрасна какво е, а ? Лъже гангстер, мега яката мацка е !

А, нанди, кога успя да снимаш бластера?

От Уикилийкс го следят. Погнали са тайните овчари-шпиони, дето ги викат спешно на нощна паша.

От Уикилийкс го следят. Погнали са тайните овчари-шпиони, дето ги викат спешно на нощна паша.

Аааа, ама добре, че бяха снимките, че да се загледам добре в достойнствата на бластера. Дано някой път ни покани да изтанцуваме един групов танц - умирам за пластични мъже.

Аааа, ама добре, че бяха снимките, че да се загледам добре в достойнствата на бластера. Дано някой път ни покани да изтанцуваме един групов танц - умирам за пластични мъже.

Само трябва да се внимава много, да не го настъпим квито сме балерини, че замина достойнството на човека.

Да не си почнал тайно да ходиш на йога ? Подозирах, а исках аз да те уча...

Ама нема плаши с тринировки щот сум си разтегнал корема с ина Загорка и трява да замезя с упушена макидонска надинца ко може и после шиса опъваме за йога

Здрасти Ллили, нали са впичатли,, за сичко става бластера и за надуваем банан на морето и за колденс и ощи иощи

Ама нема плаши с тринировки щот сум си разтегнал корема с ина Загорка и трява да замезя с упушена макидонска надинца ко може и после шиса опъваме за йога

Айде гълтай бързо и казвай ''Намасте'' - първо искам да те видя на кобрата, като си се разтегнал с бира.

Здрасти Ллили, нали са впичатли,, за сичко става бластера и за надуваем банан на морето и за колденс и ощи иощи

Фпичатлих са, казвай къде ще ни водиш да се разкършваме.

Айде гълтай бързо и казвай ''Намасте'' - първо искам да те видя на кобрата, като си се разтегнал с бира.

Аа без да сибърками ролите, аз сипвам за пийни па ти дамаш мизето и тогаз ши свириш на кобрата,, :wink:

Ми каде да ва водя на чужди барове ли да ва черпия, аз съмси припреемач и искам да дигна оборотя

Сега да не се окаже, че ние трябва да те черпим, щото оборота сам да си го дигаш...хм.

Сега да не се окаже, че ние трябва да те черпим, щото оборота сам да си го дигаш...хм.

Тъй ше излезе май - попаднахме на крупен предприемач, ще се разсипем от черплък :D

Тъй ше излезе май - попаднахме на крупен предприемач, ще се разсипем от черплък :D

Така както получихте и даренията....за яйцата

Хехехе ма ей таквиз данъчни искам да ми пращат счуство забъзик, коши пийш Нанди

Така както получихте и даренията....за яйцата

Ах, не ми напомняй :( Язък, че толкова активно спамим, никакви дарения за вибриращи радости не сме получили още :( Как да не се депресира човек :(

Горе