Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Ми нандито ходи тука да ми изневерява с казанови мазанови :evil:

Тя нандито май винаги платонични чувства е показвала към твоята особа. Нямаше нужда да чезнеш от либоф :)

Аха туй миса види малку философско, ,,туби ор нот туби, мейби ютуби,, давай първо ти и аз са мятам във вихъра на танца

Искаш да ме излъжеш първо аз да се разхвърлям, защо така? Аз си представях Междузвездните по-скоро - как се биеш с лазерния меч, ама и Шекспир става.

Ми нандито ходи тука да ми изневерява с казанови мазанови :evil:

Нанди не изневерява, щото е полигамна.:wink: Няма да се сърдиш на Пурко, той ми е само плътски ангажимент.

За либиофта ми:

[video=youtube;SHsKfJtoXlU]https://www.youtube.com/watch?v=SHsKfJtoXlU[/video]

Искаш да ме излъжеш първо аз да се разхвърлям, защо така? Аз си представях Междузвездните по-скоро - как се биеш с лазерния меч, ама и Шекспир става.

Как точно си го представяш - като Учителя Йода, щото е тясен спициалист ?:lol:

За либиофта ми:

Унка, мани тая либоф. В живота е по-добре да чувстваш влага, отколкото да влагаш чувства. :wink:

A, бластерът е Оби-Уан Кеноби с 22-сантиметровия лазерен меч.

Ма той с гега борави, не с меч.:)

Човек се чувства жив само когато обича ;)
Унка, мани тая либоф. В живота е по-добре да чувстваш влага, отколкото да влагаш чувства. :wink:

A, бластерът е Оби-Уан Кеноби с 22-сантиметровия лазерен меч.

Няма лазирен туй са само ифекти , бластера е натурален четриде уформен и релефен и трениран,, издува са кът кобра ма ней опасен, само няма са плашите

От: От: Предприемачеко разпускане!

Няма лазирен туй са само ифекти , бластера е натурален четриде уформен и релефен и трениран,, издува са кът кобра ма ней опасен, само няма са плашите

Въй, възбудих са напрау от туй 4Д, дето е кат кобра :)

Въй, възбудих са напрау от туй 4Д, дето е кат кобра :)

А, мен с тоя кобра ефект ме изгуби леко. Предпочитам по-ординерни функции на уреда. Тва ветрилообразно разгъване едва ли е много приятно.

А, мен с тоя кобра ефект ме изгуби леко. Предпочитам по-ординерни функции на уреда. Тва ветрилообразно разгъване едва ли е много приятно.

А, на мен ми харесва, ама аз съм извратена. Особено ми допада времевата координата.

А, на мен ми харесва, ама аз съм извратена. Особено ми допада времевата координата.

ВлАчи тогава, аз ще изчакам, като му се повреди кобра опцията...

О, ако бластерът е държелив като Муни, ще има да чакаш...

Ми ако може тогава му ползвай само кобра функциите, пък аз да се включа за простото лашкане. Щом е държелив ще се вместим и двете.:rolleyes:

Ти па си ного бъзлива, тя тъз кобра не хапе само плюй, найш ли кви тренировки съм й праял за гръб а

Ти па си ного бъзлива, тя тъз кобра не хапе само плюй, найш ли кви тренировки съм й праял за гръб а

Ми мене от разгъването ме е страх, не от хапането. :-o

За доказателство уткупчей горното копче и фото с утрешния весник :wink:
А, аз толкова се развълнувах, че направо ми се заплетоха треперещите пръсти в жилетката. Скоро май няма да мога да я разкопчея :(

Горе