Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Аха прайш са чи ни ма разбираш и искаш ощи кумплименти, страшна си ,,, разкупчай поне горното копчи чи то и биз туй ши са скъса :wink:

От рано си се разбукал днес :) Копчетата са запоени, не може. Едно време девствени пояси са носели, сега са на мода девствените жилетки :)

Те са самофокусиращи + астигматизъм - за стимулация на G-точката, ще ти харесат и няма да искаш да ми ги върнеш после..

А, притеснявам се тогава, че много ще ги харесам, па ти ще останеш без лещи и Митето ще ми се разсърди :(

Да, и днеска духаше много, ама нямаше полицайчета наоколо, за съжаление та не жонглирах.

Ти как си ? Нощни паши, ала бала ?

Аве ти де избега, кът ма видя иса припути и влезе са търкаш поддуша а,,, ощи по хавлия лиси

От рано си се разбукал днес :) Копчетата са запоени, не може. Едно време девствени пояси са носели, сега са на мода девствените жилетки
Уф квай тъз мода посред жега нешо ма лашкаш май

Уф квай тъз мода посред жега нешо ма лашкаш май

Срамежлива съм много. Ама ако пратиш някое селфи, може и да се пресрамя да разкопчея някое копче, че наистина жега :)

Аве ти де избега, кът ма видя иса припути и влезе са търкаш поддуша а,,, ощи по хавлия лиси

Абе не беше припотяване, други телесни течности бяха,ама няма да ти кажа точно какви... Па и викам сега ш'ма караш да ти сервирам нещу и не може така превъзбудена да те обслужвам.

Не съм по хавлия, ма бързо се събличам ако кажеш.:rolleyes:

Аййййййдеееееееееееееееееее :beer:

Аййййййдеееееееееееееееееее :beer:

Унка къде се губиш цял ден ? Да не ходи до Люлин да ми биеш Пурко-то ?:)

Срамежлива съм много. Ама ако пратиш някое селфи, може и да се пресрамя да разкопчея някое копче, че наистина жега :)

Ти си ного срамежлива, па яз съм ного културен и давам път на дамите,,, и кви танци ши играйм ся :wink:

Нееее, душа бачках си и чат-пат си ви следя какво правите. :)
Унка къде се губиш цял ден ? Да не ходи до Люлин да ми биеш Пурко-то ?:)

Абе не беше припотяване, други телесни течности бяха,ама няма да ти кажа точно какви... Па и викам сега ш'ма караш да ти сервирам нещу и не може така превъзбудена да те обслужвам.

Не съм по хавлия, ма бързо се събличам ако кажеш.:rolleyes:

Разфърляй са тогаз и давай мизенцито чи пригладнях, нешо опушено ли ши е да вадя винцито

Нееее, душа бачках си и чат-пат си ви следя какво правите. :)

Аха, като грижовен родител. Усмихваше ли се с умиление ? :)

Разфърляй са тогаз и давай мизенцито чи пригладнях, нешо опушено ли ши е да вадя винцито

Какво ти се яде ? Ей ся ще дръпна три цигарки над чинията и ти я нося - ако искаш чушки ще се намерят. :)

Кво ти е винцето ?

Ти си ного срамежлива, па яз съм ного културен и давам път на дамите,,, и кви танци ши играйм ся :wink:

Първо почваш да ми танцуваш ти на You can leave you hat on, па като падне капата, може и аз да се включа с някой танц :)

Какво ти се яде ? Ей ся ще дръпна три цигарки над чинията и ти я нося - ако искаш чушки ще се намерят. :)

Кво ти е винцето ?

Аве ти да не са казваш Димянка, се опушени мизенца даваш, нареди ена голяма чиния с макидонско пушено и да почваме чи няма време, в бургаско вече са разпяли бургаски вечери

М, чи как :)
Аха, като грижовен родител. Усмихваше ли се с умиление ? :)

Първо почваш да ми танцуваш ти на You can leave you hat on, па като падне капата, може и аз да се включа с някой танц :)

Аха туй миса види малку философско, ,,туби ор нот туби, мейби ютуби,, давай първо ти и аз са мятам във вихъра на танца

Горе