Начи си намерила щот на мени ми викат на галено гуро,, ши са упражнявами ли само кажи кво опъване на мускулти искаш да напрайм и ши та светна :wink:
Еми тогаз първо са разпънем с ино аперитифчи и след туй ши режем иши разтятаме квото меча поскаже
Ши режим по кройката и след туй шишийм,,, ама Лилиту да не е на тоз курс по шивачиство, някой я излъгал щот аз давам тапиите
Оф, дойдоф. То от шиене на копчета не ми остава време да спамя чак
Те хората затва са измислили циповете, ама ти, като искаш да си фешън с тва жилетчЕ..
Ами, ципът прави нещата прекалено лесни Още Хайтов го е забелязал По-магнетична съм някак с копчета
Бластер, кво правиш
Ами, ципът прави нещата прекалено лесни Още Хайтов го е забелязал По-магнетична съм някак с копчета
Бластер, кво правиш
Така е, магнетична си и чак сега разбрах, че било от копчетата. Ще взема и аз да почна да се обличам с копчета, щом викаш, че помагат.
Така е, магнетична си и чак сега разбрах, че било от копчетата. Ще взема и аз да почна да се обличам с копчета, щом викаш, че помагат.
Ми обърках йогата с Нандиту и май ши трява да са върнем на партер щот мислих за твойти копчита
Мдаа, забелезах, че не искаш да си играем на йога, ще си намеря истински гуру, а не самозванец, дето не може да се концентрира.
Аве тя темата стана ного голяма и не знам кък да намеря дето Ти каза чи ши ма тренираш на йога
Та аз всеки ден мога да ти го казвам, ма ти не ме искаш. Искаш да си шием и кроим, а аз пък не ща тва..
Ней вярно трява да тренирами ама тебе май та мързи да покажеш ена поза и да ма проваш