Шом си решила да ма режиш0 яз па да не съм малък ши отида на танци с йога и преспивание, хъ
Аз вече научих детската поза, обаче вие сте много напреднали
Шом си решила да ма режиш0 яз па да не съм малък ши отида на танци с йога и преспивание, хъ
Не е вярно ! Ти ме отряза пръв - и аз ще ида някъде, ти кат не ме искаш..
Да ве,, и каде ши намериш такъв тясен спицялис кът мени а,, май пак ши кацнеш :wink:
А, уни, ти си си синхронизирал биоритмите и майските календари с тези на нандито, ама тя май не знае.
Иххххххххххх, разкри ма , аз толкова се боря за туй убаво, Македонско девойче , китка шарена.
Сега вече тайната ми я няма никва
Иххххххххххх, разкри ма , аз толкова се боря за туй убаво, Македонско девойче , китка шарена.
Сега вече тайната ми я няма никва
Шо нешо против художествената самодейнос ли имаш и ти кът НандитуАз мислех, че ще ходиш да переш, ти на художествена самодейност ще се отдаваш.
Толкова тясен може да не намеря, ама поне ше си играем, а няма да ме зарязва постоянно.:wink:
Ще кацна аз, то така се каца на нещу фърчащо..
Шо нешо против художествената самодейнос ли имаш и ти кът Нандиту
И пак не си права шото яз съм индивидуален тясен спицялис, па има ного фалшиви
И кът нещеш фърчащи да не търсиш пълзящи да го ева
Не, напротив, просто завидях на партньорките в художествената самодейност. И аз съм танцувална
Ооо, знаем знаем. Тоя танц кобра още го сънувам аз. Бластера даже, като тясен спициалис не може да укроти такава змийъ.
Да, много добре го владея този танц. Само дето правя по-резки движения от онази в клипа и по-добре ми се получава
Яз па съм точно по довършванието само тлява да почните, ама се са чудите с кой крак да напрайте стъпката
Мали, тва движение с ръката ли - кълвящото ? Баш него го сънувам и скачам на сън.:-o Страшен танц..
Ами това движение го правя почти със скоростта на светлината - много ефектно ми се получава :-o