uni-web
Well-Known Member
От: Предприемачеко разпускане!
Рапорт приет :lol:
аз мърдам все още
рапорт - даден8)
аз мърдам все още
рапорт - даден8)
До тук двама мърдащи и един шаващ - ако броим мене..:wink:
Уни, къде е народа, ква е тая разпасана команда - липсва дисциплина и май трябва да взимам каиша. :-o
Охо, разпускате гледам
А, нандито ме сложи в ъгъла голичъък и уж щеше да ме наглежда и избяга
Я да видя кой не слуша - настроена съм да наказвам..:wink:
Лиле, добре дошла, липсваше ни.
Давам с удоволствие, ама малко по-късно, че днес съм леля и сега ще хапнем с децата. После съм на ваше разположение..
каиша? по-добре направо верига
звучи интересно. да се приложи и снимков материал... може и видео със замацани очи (ако сте чак толко срамежливи)
Хората вероятно разбраха, че няма да има селфита и изгубиха интерес. Поне постнете нещо сексуално провокативно за освежаване на темата.
Май ще се наложи да се върнем на идеята за вибриращите продукти с тоя интерес от страна на мъжете. Те поне няма да могат да избягат..
Към мен все още няма такъв интерес. Вие двете сте завзели въображението на аудиторията.Ами, направи го ти де. Имаме нужда от сежа дамска кръв - явно към нас с Лили интереса се изчерпа.
п.с. Лиле, хайде де - чакам да спамим.
Изпуснахме момента да се възползваме май - трябваше, докато имаше желаещи да даряват, щото си спомням, че поне няколко случайно преминаващи през темата имаха желание да дарят при определени условия :-o
Към мен все още няма такъв интерес. Вие двете сте завзели въображението на аудиторията.