Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Остъй тоз бекхенд ми кажи тигана с коя ръка въртиш и фурната има ли опция за курвектомат,, да става по хрупкаво мисцето без да изгори

Тигана пак с дясната, че с лявата замятам, а фурната прави мисцето много хрупкаво, някои даже и коричка са фащали, но има и изгорели.:wink:
Друго ще ме питаш ли или да сядаме да ядем вече ?:rolleyes:

Ко, праите мойте дяца. Нандинце душко да ме завиеш таз вечер, че да не настивам повече :clap:

Ех, дано :) Сигурна съм, че Пурко е достатъчно кУрав и бързо ще се съвземе от нацистката агресия на Гестапо :)

Непременно пробвай ! Ако сезона е такъв, че няма марули - айсберг има винаги, и той става ма хрупка малко от натиска, та трябва да се пусне забременяваща музика, да не се чува.:wink:
За Пури - курав беше последно, след немкинята - не съм сигурна.:-o

Ко, праите мойте дяца. Нандинце душко да ме завиеш таз вечер, че да не настивам повече :clap:

И приказка ще ти разкажа, а ако не слушкаш и песничка ш'ти изпея.:lol:

Непременно пробвай ! Ако сезона е такъв, че няма марули - айсберг има винаги, и той става ма хрупка малко от натиска, та трябва да се пусне забременяваща музика, да не се чува.:wink:

:lol: :lol: И такваз музика ли имало :)

Физически няма увреждания - цял си е. Просто ще му трябва известно време да се възстанови и да е пак курав. Дотогава може да плакнете очи с него, да му съчувствате, да го уверявате, че всичко ще е наред, и да го обгрижвате...

Физически няма увреждания - цял си е. Просто ще му трябва известно време да се възстанови и да е пак курав. Дотогава може да плакнете очи с него, да му съчувствате, да го уверявате, че всичко ще е наред, и да го обгрижвате...

Боже, горкото момче. Ти какво му направи? Той много сербез беше уж, а ти си го размазала сигурно.

Ни доообре, за будната красавица искам тогава. :rolleyes:
И приказка ще ти разкажа, а ако не слушкаш и песничка ш'ти изпея.:lol:

Ни доообре, за будната красавица искам тогава. :rolleyes:

Тя, като е будна се дърпа много - като спи е по-дашна.:lol:

:lol: :lol: И такваз музика ли имало :)

Да, един приятел така вика на някои парчета, дето създават подходяща атмосфера.:wink:

Музиката на Шаде е една от тях.

Боже, горкото момче. Ти какво му направи? Той много сербез беше уж, а ти си го размазала сигурно.

Аз се плаша от тая фройлайн и май ще избегна пиджама-партито. Ще ни изпокъса пиджамите или с квото там спим и после ще настинем, като Уни.

К'о прайти, майна? :)

По-здрав
[video=youtube;6DH1vRrYzV8]http://www.youtube.com/watch?v=6DH1vRrYzV8[/video]

Съгласи ме веднага, значи тогава искам за спящата красавица :lol:
Ти, като е будна се дърпа много - като спи е по-дашна.:lol:

Съгласи ме веднага, значи тогава искам за спящата красавица :lol:

Да я комбинираме с тая за граховото зърно, че като и ръби нещо е по-забавна ?:wink:

От: От: Предприемачеко разпускане!

К'о прайти, майна? :)

По-здрав
Оооо, гангста ! Как е Варна, морето... ?

О, гангстер, мерси за поздрава. Ще одим ли на варненската среща?

Да, и на мен ми хареса идеята за среща там - дали ще ни приюти някой добър предприемач, че сме бедни драскачки и няма пари за хотел ?

От: От: Предприемачеко разпускане!

Оооо, гангста ! Как е Варна, морето... ?

Жега, мацки. Онзи ден се изпотроших краката по плажове, молове и заведения. Още едвам кретам. :(

Видех една рускиня мега яка в мола викам ся ши пробвам "здраствуйте" ама като я загледах изодзадзе и забравих кво беше. :D

Абре ква е тая забременяваща музика? :mrgreen:

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Жега, мацки. Онзи ден се изпотроших краката по плажове, молове и заведения. Още едвам кретам. :(

Видех една рускиня мега яка в мола викам ся ши пробвам "здраствуйте" ама като я загледах изодзадзе и забравих кво беше. :D

Абре ква е тая забременяваща музика? :mrgreen:

Жив да те оплаче, човек !
Музиката е такава, дето има опасност от забременяване ако не внимаваш, докато я слушаш.:wink:

О, гангстер, мерси за поздрава. Ще одим ли на варненската среща?

Ако вие дойдете може да се замисля, че и аз като Уни съм оправил онлайн бизнеса(Гошо ни мрази нас двамата) ши трябва спам приказки да си говорим. :mrgreen:

Горе