Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Инак си е далавера, ко тръгна да обиколя 10 магазина, вечерта хем ще се налюркам, и ще спя като къпано дупе, хем ще съм изкарал доволно парички :-o как не ми е дошло на ума.
Обаче, само да не ми искат нещо в замяна освен намигането, че 10 си е цифра :lol:

Инак си е далавера, ко тръгна да обиколя 10 магазина, вечерта хем ще се налюркам, и ще спя като къпано дупе, хем ще съм изкарал доволно парички :-o как не ми е дошло на ума.
Обаче, само да не ми искат нещо в замяна освен намигането, че 10 си е цифра :lol:

Имаше едно документално предаване май по дискавъри и показваха как се изкарват пари по подобен начин. Една мацка искаше да и развалят пари в заведенията и правеше някаква много тарикатска шашма (дето я забравих), та изкарваше добре. Има си начини, ма ние не сме такива. Бластера дали поне е черпил жената кафе?

Като го знам може да я е черпил и сладолед, на клечка :D
Имаше едно документално предаване май по дискавъри и показваха как се изкарват пари по подобен начин. Една мацка искаше да и развалят пари в заведенията и правеше някаква много тарикатска шашма (дето я забравих), та изкарваше добре. Има си начини, ма ние не сме такива. Бластера дали поне е черпил жената кафе?

Като го знам може да я е черпил и сладолед, на клечка :D

Пф, направо е ударил шпека от тезгяха и е изкарал поне още 20 кинта.:lol:

:-o И ни лъже, за да не почерпи нали :lol:
Пф, направо е ударил шпека от тезгяха и е изкарал поне още 20 кинта.:lol:

:-o И ни лъже, за да не почерпи нали :lol:

Мошеник е Бластера и за селфито лъже. Иначе черпи, ма само на бар курал.:lol:

На кой, на кой, чи недочувам душко на курял ли викаш :lol:
Мошеник е Бластера и за селфито лъже. Иначе черпи, ма само на бар курал.:lol:

На кой, на кой, чи недочувам душко на курял ли викаш :lol:

Ми тва си е бара на бластера - все там черпи.:wink: Къде е народа, само ние двамката сме си, а пък Ани хич не идва вече, на мен ми е мъчно за нея, а на тебе?

О Уни жив ли си бре? При кой мацки ходи, скатаваш се не се обаждаш да ни вземеш и нас? :mrgreen:

И на мен, тя много готина :)
Ми тва си е бара на бластера - все там черпи.:wink: Къде е народа, само ние двамката сме си, а пък Ани хич не идва вече, на мен ми е мъчно за нея, а на тебе?

От: От: Предприемачеко разпускане!

О Уни жив ли си бре? При кой мацки ходи, скатаваш се не се обаждаш да ни вземеш и нас? :mrgreen:

Кажи му как се бях шашнала снощи дали е добре, пък ти му мислеше хубавото, ма и двамата не познахме.:)

Ааааааа, няма такива работи братле :rolleyes: иначе свиркам за помощ, че само като се покажа на терасата за едно питие, и ми се дига (кръвното) :-o

И на мен, тя много готина :)

Май ще трябва да я призоваваме по съдебен път да се явява ако не иска доброволно - щом ни липсва, значи трябва да ни посещава по-често. Пък и един съвет за гримиране няма кой да даде вече.:)

Те туй е либоф :rolleyes:
Кажи му как се бях шашнала снощи дали е добре, пък ти му мислеше хубавото, ма и двамата не познахме.:)

:lol:
О Уни жив ли си бре? При кой мацки ходи, скатаваш се не се обаждаш да ни вземеш и нас?

:mrgreen:

:clap:

Мен, пък винаги и най-много ме е дразнило непознаването на правилото за ''и'' и ''й'' - повечето хора винаги успяват да им разменят местата. Нарочно да бяха търсили ефекта, нямаше да го постигат с такъв успех. :)

:twisted:

Така си беше потвърждавам.

Че какво толкова страшно има на тераса да не те страх от високо или некво скупчване на мацки има да идваме и ние да пийнем на таз тераса?

Cassiopeia ахахха сега го видях :lol:

Аз съм негрОмотен ко да прайш. :mrgreen:

Ще да си я търсим, ако ще и до европалимента ще стигнем , ако трябва :D
Май ще трябва да я призоваваме по съдебен път да се явява ако не иска доброволно - щом ни липсва, значи трябва да ни посещава по-често. Пък и един съвет за гримиране няма кой да даде вече.:)

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Така си беше потвърждавам.

Че какво толкова страшно има на тераса да не те страх от високо или некво скупчване на мацки има да идваме и ние да пийнем на таз тераса?

Второто май иска да каже.:wink: Ако се срещнем на тая тераса ще ти обясня (на ушенце) кога се пише ''и'' и кога ''й'', че ме разкриха, че ме дразни тая грешка, пък да не си помислиш, че теб съм визирала.:)

Ще да си я търсим, ако ще и до европалимента ще стигнем , ако трябва :D

Европалимента е лесен, ма до интерпол дано не стигаме. Мисля да и пратя призовка.:wink:

Айде, и касиопея дойде, ще ме откажете от бирата тази вечер.... Инак то и без това, ако слезна тази вечер е дъртия, пък той само ме развращава. Той като боко тиквонадата, аз това съм направил, аз онова съм направил, аз онова. :lol:

Днес слизах пак той, и влизам, а миришеми на моя парфюм любимия ми "Егоист" и като ме хвана за шаран пак ме спука от смях като се прибрах съм се смял като луд.

Аз му казвам, оууу ти с Егоист се фъшкаш да не си намазал някоя млада мома, той веднага, да ама тоя оригинал и е много скъп. Викам знам. И почва да ме шашка, аз вика като бях в Испания ходих в един магазин, и продавачката ми дава един промоция, и аз и казвам дай ми още 10-тина от тез, тя му казала няма прооблем ама идвай всеки ден ще ти давам по едно, пък той и казал ще те изкарам на вечеря, и като я изкарал на вечеря и се събудили заедно почнала да му ги дава с кашоните. :lol:

Горе