Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Айде, и касиопея дойде, ще ме откажете от бирата тази вечер.... Инак то и без това, ако слезна тази вечер е дъртия, пък той само ме развращава. Той като боко тиквонадата, аз това съм направил, аз онова съм направил, аз онова. :lol:

Днес слизах пак той, и влизам, а миришеми на моя парфюм любимия ми "Егоист" и като ме хвана за шаран пак ме спука от смях като се прибрах съм се смял като луд.

Аз му казвам, оууу ти с Егоист се фъшкаш да не си намазал някоя млада мома, той веднага, да ама тоя оригинал и е много скъп. Викам знам. И почва да ме шашка, аз вика като бях в Испания ходих в един магазин, и продавачката ми дава един промоция, и аз и казвам дай ми още 10-тина от тез, тя му казала няма прооблем ама идвай всеки ден ще ти давам по едно, пък той и казал ще те изкарам на вечеря, и като я изкарал на вечеря и се събудили заедно почнала да му ги дава с кашоните. :lol:

Викаш, Бластера бледнее пред твоя кръчмар в омайването на продавачки.:wink:

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Второто май иска да каже.:wink: Ако се срещнем на тая тераса ще ти обясня (на ушенце) кога се пише ''и'' и кога ''й'', че ме разкриха, че ме дразни тая грешка, пък да не си помислиш, че теб съм визирала.:)

Ще чекаме Уни да ни покани да ме ограмотиш нали все пак културно му се натресохмо еле аз. :D

Аре малко остана до 500-та страница. :)

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Ще чекаме Уни да ни покани да ме ограмотиш нали все пак културно му се натресохмо еле аз. :D

Аре малко остана до 500-та страница. :)

Ще те.. ма съм строга даскалица, да знаеш и побийвам леко.:wink: Щом е културно натрисането ще ни приеме момчето - вие ще дигате кръвно на терасата, а аз ще сляза до кръчмаря да видя дали не е останал някой парфюм от испанските кашони.:lol:

Кво ще има на стр. 500?:-o Ще пуснеш селти?:)

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Ще те.. ма съм строга даскалица, да знаеш и побийвам леко.:wink: Щом е културно натрисането ще ни приеме момчето - вие ще дигате кръвно на терасата, а аз ще сляза до кръчмаря да видя дали не е останал някой парфюм от испанските кашони.:lol:

Кво ще има на стр. 500?:-o Ще пуснеш селти?:)

Аз съм добър ученик ще слушам.

Да не стана после да носиш ти на кръчмаря кашони с парфюми нали бил много добър.

Нище не пускам аз съм като Лилето имам фобия от селтита. Ти нали нещо селтевско щеше да пускаш май?:)

Оооо, бластера пасти да яде, ама той наистина тоз си е за кръчмар иначе аз слизам да се разсея до денонощния малко, обаче тоз е опасен. :D Миналата седмица идват едни мацки 3 да вземат нещо обаче само двете влизат, и едното ама то като го видях някъде към 20-23 най-много, обаче ме заглежда. Тоз излиза и го бъзикам таз викам малката много се озърта. :D И той като почна. Оооооо, тая ли бре, тя е помакинче, ако знаеш кви дудуци прави. :lol: Аз вика една вечер дойде да си купува чипс и не и стигнаха 10 стотинки и и дадох без 10 стотинки, и тя му казала ами сега какво да правим, и той ами аз ще ти кажа, и като бил заключил вратата и вика хората тропат от вън аз не отварям. :lol:
Викаш, Бластера бледнее пред твоя кръчмар в омайването на продавачки.:wink:

От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Аз съм добър ученик ще слушам.

Да не стана после да носиш ти на кръчмаря кашони с парфюми нали бил много добър.

Нище не пускам аз съм като Лилето имам фобия от селтита. Ти нали нещо селтевско щеше да пускаш май?:)

А, тва са долни инсинуации - не съм обещавала за стр500, а за 50000, ма после свалих на 3К - рано е.:)

На кръчмаря кашони няма да нося, щото:
Първо: може да се окаже, че съм по-добра от него.
Второ: Парфюми не давам, освен ако са гадни и не мога да ги ползвам аз.
Трето:Виж първото.:wink:

Оооо, бластера пасти да яде, ама той наистина тоз си е за кръчмар иначе аз слизам да се разсея до денонощния малко, обаче тоз е опасен. :D Миналата седмица идват едни мацки 3 да вземат нещо обаче само двете влизат, и едното ама то като го видях някъде към 20-23 най-много, обаче ме заглежда. Тоз излиза и го бъзикам таз викам малката много се озърта. :D И той като почна. Оооооо, тая ли бре, тя е помакинче, ако знаеш кви дудуци прави. :lol: Аз вика една вечер дойде да си купува чипс и не и стигнаха 10 стотинки и и дадох без 10 стотинки, и тя му казала ами сега какво да правим, и той ами аз ще ти кажа, и като бил заключил вратата и вика хората тропат от вън аз не отварям. :lol:

Брей, колко са паднали цените на свирките!:-o 10 стинки - тцтцтцтцтцт на къде отива тоя свят...

Ами бокича докара криза душко ко искаш :D
Брей, колко са паднали цените на свирките!:-o 10 стинки - тцтцтцтцтцт на къде отива тоя свят...

Ами бокича докара криза душко ко искаш :D

То криза, криза, ма тва е катастрофа. Само цените на комуналните услуги и данъците се вдигат - човешкия труд се обезцени до безобразие.

От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

А, тва са долни инсинуации - не съм обещавала за стр500, а за 50000, ма после свалих на 3К - рано е.:)

На кръчмаря кашони няма да нося, щото:
Първо: може да се окаже, че съм по-добра от него.
Второ: Парфюми не давам, освен ако са гадни и не мога да ги ползвам аз.
Трето:Виж първото.:wink:

Че 50000 кога ще ги направим то ще от златната ти сватба селтито. :mrgreen:

Хаха тоз кръчмар голям образ ще да е жалко, че в наше село няма такива.

То криза, криза, ма тва е катастрофа. Само цените на комуналните услуги и данъците се вдигат - човешкия труд се обезцени до безобразие.

Ааа недей така много са си добре цените аз ся гледам имам 1 левче на стинки ще ми стигне за 3-те мацки и за дъвка може да останат. :)

От: От: Предприемачеко разпускане!

Аз за туй викам, работа ама на разменни начала :rolleyes:

От: От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Че 50000 кога ще ги направим то ще от златната ти сватба селтито. :mrgreen:

И даже трябва да е задно тва селти - на честването на златната сватба ще накарам моя дядо да ме щракне. :)

Ааа недей така много са си добре цените аз ся гледам имам 1 левче на стинки ще ми стигне за 3-те мацки и за дъвка може да останат.

Ти и трите на веднъж ли мислиш да ги ползваш ? Ще можеш ли ? По-добре фани само едното, па с останалите пари си купи дъвки, що да плащаш услуга, от която не е сигурно дали можеш да се възползваш. Или си направи абонамент за три поредни вечери и ще се редуват.:wink:

От: От: Предприемачеко разпускане!

Аз за туй викам, работа ама на разменни начала :rolleyes:

На тва хората му викат ''плащане в натура''.:wink:

От: От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Ти и трите на веднъж ли мислиш да ги ползваш ? Ще можеш ли ? По-добре фани само едното, па с останалите пари си купи дъвки, що да плащаш услуга, от която не е сигурно дали можеш да се възползваш. Или си направи абонамент за три поредни вечери и ще се редуват.:wink:

Че колко са те три да не мога да ползвам услугата па чак - до 2 съм пробвал дето са две там са и три. Те ако ще са по отделно се губи тръпката друго си е да ти се на фърлят 3 едно временно.:wink:

Душа с тас мастичка не знам как ще ми разкажеш приказката за лека нощ :rolleyes:

От: От: От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Че колко са те три да не мога да ползвам услугата па чак - до 2 съм пробвал дето са две там са и три. Те ако ще са по отделно се губи тръпката друго си е да ти се на фърлят 3 едно временно.:wink:

Аааа:-o Викаш за 30стинки ще се изтрепят да те обслужват. Брей, тука все големите играчи се събрахте. Трябва да прекръстят форума на ''играч''.:D

Душа с тас мастичка не знам как ще ми разкажеш приказката за лека нощ :rolleyes:

Що душка? Заглъхнаха ти ушенцата и няма да я чуваш?:wink: Да ти я напиша?

Той сега ще дойде шпека и ще обясни всичко :D
Аааа:-o Викаш за 30стинки ще се изтрепят да те обслужват. Брей, тука все големите играчи се събрахте. Трябва да прекръстят форума на ''играч''.:D

Крейзи, ви праща много по-здрави и от моя за всички :lol:

Даже ще им оставя по 10 стинки бакшиш все пак съм баровец имам 1 лев - къде отиваш ти може би. :mrgreen:

Горе